Eşinin film galasına katılmayınca!

Eşinin filminin galasına katılmadı...

resim yok
26 Aralık 2013 - 13:11
Magazin

Eşinin filminin galasına katılmadı.

Aralarında aşk dedikodusu çıkan Ezgi Mola ve Tolga Çevik'in başrollerini paylaştığı 'Patron Mutlu Son İstiyor'un galası dün akşam yapıldı.


En çok merak edilen konulardan biri de Tolga Çevik'in eşinin galaya gelip gelmeyeceğiydi.

 

GALAYA GELMEDİ!

Gecede eşi Tolga Çevik ve Ezgi Mola ile birlikte mutluluk pozu verip, dedikoduları kesin bir dille yalanlaması beklenen Özge Çevik, galaya gelmedi.

Özge Çevik, eşini yalnız bırakma sebebini galadan saatler önce Twitter sayfasına yazdığı;

 

''MAGAZİN MACERASI ARAMAYIN''

"Kızcağızımın ateşi 39 derecelerde gezdiği için akşam filmin galasında olamayacağım.

Kimse magazin macerası aramasın diye haber vereyim dedim" notuyla duyurdu.

 

GALADA ÜNLÜLER GEÇİDİ

Bir senaryo yazarının "patron"un siparişi üzerine mutlu son ile biten Bir Aşk Hikayesi yazma macerasının anlatıldığı, senaryosu Yılmaz Erdoğan'a, yönetmen koltuğu Kıvanç Baruönü'ye ait olan BKM Yapımı "Patron Mutlu Son İstiyor"un galasına filmin oyuncuları Tolga Çevik, Ezgi Mola, Murat Başoğlu, Erkan Can, Ersin Korkut, Nusret Çetiner'in yanı sıra sanat ve medya dünyasından ünlü isimler de katıldı.

Geceye katılan isimler arasında filmin senaristi Yılmaz Erdoğan-Belçim Bilgin Erdoğan, filmde konuk oyuncu olarak yer alan Saba Tümer, Sermiyan Midyat, Saadet Işıl Aksoy-Pamir Kıramer, Okan Çabalar, İrem Sak, Murat Serezli, Nevra Serezli, Metin Uca, Serkan Altunorak, Yüksel Aytuğ ve eşi, Sinemis Candemir, Gülay Baltacı, Ozan Açıktan, İzzet Öz, Bülent Parlak-Burcu Gönder, İpek Durkal, Neşe Sayles, Levent İdem, Pelin Körmükçü-Bedrettin Başar, Serkan Altunorak, Tarık Ünlüoğlu-Gülenay Kalkan, Şebnem Sunar Küçük, Betül Demir,Fırat Parlak, Özer Atik, Ömer Faruk - İpek Sorak, Ozan Açıktan, Haluk Piyes, Özer Atık, Aydan Taş, Mahir İpek, Devrim Yakut, Cem Karcı, Şencan Güleryüz, Yasemin Şefik, Ceren Doğal, Eren Bakıcı ve Melih Selçuk vardı.[reklam]

FİNALDE EKİP AYAKTA ALKIŞLANDI!

Filmin finalinde tüm salon, oyuncuları ayakta alkışladı. Filmin senaryo yazarı Yılmaz Erdoğan başta filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü olmak üzere Tolga Çevik, Ezgi Mola, Murat Başoğlu ve tüm ekibi tebrik etti. Gala seyircisi bitiş jeneriğindeki "Patronun" şarkısına alkışlarla ritim tutarak eşlik etti.

 

YILMAZ ERDOĞAN BU KEZ SADECE SENARYOSU İLE BEYAZPERDEDE!

Basın mensuplarının karşısına geçen ekipte ilk olarak Yılmaz Erdoğan ''Bu benim senarist olarak ilk filmim. O yüzden başka bir heyecan yaşıyorum. Uzun zamandır ilk defa sadece senarist olarak çalıştığım bir iş oldu 'Patron Mutlu Son İstiyor'. Ama arkadaşlarım kurulan hayali o kadar geliştirip, öyle güzel bir hale getirmişler ki, çok güzel bir film seyrettim. Enteresan bir deneyimdi benim için. Tebrik ediyorum arkadaşlar hepinizi.'' dedi.

 

"UMARIM PATRON DAHA ÇOK MUTLU SONLAR İSTER!"

Filmin başrol oyuncularından Tolga Çevik, "Çok enteresan bir maceraydı. Klasik başlayan ve çok güzel finali olan bir senaryo. Şahane bir yönetmen ve muhteşem partnerler. Çok güzel bir hikayenin içinde bulunduğumuz için çok mutluyuz. Türk Sinemasının 100. Yılının ilk filminin içinde adımızın geçmesi, bizim için bir onur vesilesi. İnşallah patron daha çok mutlu sonlar ister de daha çok hikayelerde bir araya geliriz." dedi.

Filmin kadın başrol oyuncusu Ezgi Mola ise heyecanını "Valla ben heyecanlıyım biraz. Herkesin gözünün içine bakıyorum, acaba izleyenlar memnun oldu mu diye. Çünkü biz çok keyifle çalıştık başta da söylediğim gibi. Bundan sonrası artık seyircinin takdirine kalmış. Büyük bir mutlulukla setten çıktık. Umarım herkes aynı keyfi, mutluluğu yaşar. Biz mutluyuz, umarım seyirci de aynı şekilde mutlu olur." Dedikten sonra son sözü filmin yönetmeni Kıvanç Baruönüne bıraktı. Kıvanç Baruönü filmden sonra mutluluğunu "Ben kendimi projenin en başından beri çok şanslı hissediyorum. Yola çıkarken, bir yönetmenin baş ucu kitabı, olmazsa olmazı iyi bir senaryodur... Yılmaz Erdoğan'In senaryosuyla yola çıkıyor olmak, kalemine en çok güvendiğim kişi ile yola çıkıyor olmak, bana büyük bir güç verdi. Arkasından oyuncular, doğru cast ile buluşturabilmek işi kat kat büyüttü. Ben çok keyif aldım. Galiba iyi bir senaryo, iyi oyunculardan sonra, kötü bir film olması için de yönetmenin çok beceriksiz olması lazım. O kadar beceriksiz değilim galiba.'' sözleriyle dile getirdi.

 

 

AŞK İDDİLARINA ÇİFTE YALANLAMA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin