Eski aşkı için suç duyurusunda bulundu!

''Dünyayı başına yıkacağım''

resim yok
03 Mart 2014 - 09:19
Magazin

''Dünyayı başına yıkacağım''

Ünlü isim, eski aşkından şikayetçi oldu...

Tescilli güzel, eski aşkından davacı! Neden mi?

İşte detaylar:

 

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Tuğçe Sarıkaya; eski erkek arkadaşı İsmail İlker B.'nin kendisini tehdit ettiğini söyleyip savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Sarıkaya "Sosyal medya aracılığıyla tehdit ediyor" dedi

Best Model Of Turkey yarışmasının birincilerinden Tuğçe Sarıkaya'nın başı eski erkek arkadaşı ile dertte.

İsmail İlker B. isimli eski erkek arkadaşı tarafından tehdit edildiğini iddia eden Sarıkaya, savcılığa başvurdu.

 

''YARDIM ETTİM AMA...''

Tescilli güzel; savcılığa verdiği dilekçede, manken olarak kariyer yapmak isteyen İsmail İlker B.'ye yardım ettiğini belirtti:

"Bir yere gelmesi için yardımcı oluyorum. Fakat o, bu konuda hiçbir şey yapmadığımı iddia edip beni telefon, mesaj, sosyal medya gibi iletişim araçları üzerinden tehdit ediyor."

 

O İDDİALAR

Sarıkaya, İsmail İlker B.'nin kendisini telefonla arayarak "Senin dünyanı başına yıkacağım, dışarı çıkamayacak hale geleceksin. Seni rezil edeceğim" gibi hakaretlerde bulunduğunu iddia etti.[reklam]

Tuğçe Sarıkaya; İsmail İlker B.'nin yakınlarını da arayıp hakaret ve tehdit içerikli iddialarda bulunduğunu da belirtti.

Kendi cep telefonundan edindiği arkadaşlarına ait mail ve sosyal medya hesap adreslerine de kendisi ile ilgili iftira dolu mesajlar gönderdiğini kaydeden Tuğçe Sarıkaya, bu durumun çekilmez bir hal aldığını söyledi.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Tuğçe Sarıkaya'nın savcılığa yapmış olduğu şikayet üzerine İsmail B. hakkında soruşturma başlatıldı.

 

 

İKİNCİ HÜRREM VAKASI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin