resim yok
11 Nisan 2011 - 00:00

 

Muhteşem Yüzyıl’ın Mahidevran’ı Nur Aysan, boşandığı Murat Aysan’ın eski eşi Belda Tolgay nedeniyle sıkıntılı. Tolgay, oğlunun da babası olan Murat Aysan’la Nur Aysan’ın kendisine nafaka vermemek için boşandığını öne sürdü. Murat Aysan ise “Estetiğe 30 bin lira harcayan birinin rızkıyla nasıl oynuyorum, bilemiyorum” dedi

Muhteşem Yüzyıl dizisinin Mahidevran Sultan’ı Nur Aysan, geçen günlerde boşandığı borsacı eşi Murat Aysan’ın eski eşi Belda Tolgay yüzünden sıkıntılı günler geçiriyor. Belda Tolgay, 12 yaşındaki oğlu Doruk’un da babası olan Murat Aysan ile Nur Aysan’ın kendisine nafaka ödememek için düzmece olarak boşandıklarını, gerçekte hâlâ birlikte yaşadıklarını öne sürdü. Tolgay, Nur Aysan’ı yuvasını yıkmakla da suçladı.
Murat Aysan ise Nur Aysan’la bir önceki eşi Tolgay yüzünden boşandıklarını öne sürdü ve “Estetik ameliyatlarına en az 30 bin lira harcamış birinin rızkıyla nasıl oynuyorum, bilemiyorum. Nafaka ödememek için düzmece boşanma olur mu? Nafakayı Nur mu ödüyor? Kendisi A.S. isimli biriyle imam nikâhıyla evli ama hâlâ bizimle uğraşıyor. Estetik harcamalarına çok para harcıyor, aylık kredi kartı harcaması ise 6 bin lirayı buluyor. Bütün mesele bu... Nur Aysan bunları hak etmiyor, yazık, günah... Bizim aramızdaki olayla Nur’un hiç ilgisi yok. Konu benim, Nur değil. Herkes haddini bilsin” dedi.

‘Şöhret olmak istiyor’
Belda Tolgay’ın şöhret olmak istediğini belirten Murat Aysan, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Çocuğumun annesine 2004 Nisan’ında boşanma davası açtım, ardından evden ayrıldım. Başka bir hayata başladım. Nur’la ise 2005’in sonunda tanıştım. Nur bizi ayırmadı, bu kadın yalancı. Şimdi Nur’la boşanma nedenimiz de kendisidir. Nur gibi bir insan bunları çekmek zorunda değildi. Biz evlendik ama eski kadının hırsları ve ihtirasları hiç durmadı. Nur hayatımda tanıdığım en dayanıklı ve metanetli kadındır. Şimdiye kadar Nur, ‘Oğlun var, Doruk var’ diyerek 70 milyona karşı sustu. Bu kızcağız benim oğlumu düşünecek kadar hassas ama oğlumun annesi kendi çocuğunu bile düşünmüyor. Oğlum, ‘Baba annem meşhur olmak istiyor’ diyor. Meşhur oldu ama keşke yeni estetikli hali ile fotoğraf çektirmeseydi. Çünkü çocuğunun rızkının peşinde koştuğu konusunda pek inandırıcı olamadı.”

 

‘5.5 yıldır çok canım yandı’
Dışarıdan yuva yıkan kadın gibi algılandığını söyleyen Nur Aysan ise “Evet, yuva yıkmışım gibi gözüküyor ama asıl yuva yıkan kendileri... Çok fazla konuşmak ve benim üzerimden oynansın istemiyorum. Fazlasıyla canım acıyor zaten. Artık onlar birbirleriyle top gibi oynasınlar. Beni karıştırmasınlar. 5.5 yıldır çok canım yandı. Evliliğimi yürütmek için sonuna kadar savaştım ama olmadı. Murat ile arkadaşça yollarımızı ayırmaya karar verdik. Hâlâ benim en iyi arkadaşım” dedi. Aysan “Aşk-ı Memnu’nun ardından “Muhteşem Yüzyıl”la şöhretinin artmasının da boşanmasında etkili olduğu iddialarına ise “Yok öyle bir şey” diye yanıt verdi ve artık kolay kolay bir daha evlenmeyeceğini söyledi.

 

M. Yüzyıl 14. Bölüm Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin