resim yok
28 Mart 2012 - 00:00

 

İşletmeci sevgilisi Can Yurtsevdi ile evlilik için ilk adımı atan ve sözlenen “Adını Feriha Koydum” dizisinin Hande’si Ceyda Ateş, eski sevgilisinden kalan dövme izini yara bandıyla kapatıyor
Ceyda Ateş, hafta sonu sevgilisinin Rumeli Hisarı’nda açtığı yeni restoranında görüntülenmiş, sağ bileğindeki yara bandı dikkatlerden kaçmamıştı. Merak uyandıran bandın altında Ateş’in eski sevgilisi ünlü popçu Tan’ın adının yazılı olan dövmenin bulunduğu öğrenildi. Tıpkı Demet Akalın gibi sevgililerinin isimlerini dövme yaptıran ayrılınca da sildirmeye çalışan Ceyda Ateş, Tan yazısının üstünü de kelebek dövmesiyle kapatmıştı ancak Ateş’in dövme dikkat çektiği için özellikle basının olduğu yerlerde yara bandı takmayı tercih ettiği ortaya çıktı.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin