Eski sevgiliye nispet!

Burak Hakkı, geçtiğimiz gece Yunan sevgilisiyle romantik görüntüler sergiledi.

resim yok
11 Aralık 2013 - 11:53
Magazin

Burak Hakkı, geçtiğimiz gece Yunan sevgilisiyle romantik görüntüler sergiledi.

 

Eski eşi Sema Şimşek de önceki gece nispet yaparcasına yeni aşkıyla ortaya çıktı.

 

İşte detaylar ve geceden objektife yansıyanlar:

 

ŞİMŞEK ÇAKTI!

Yaklaşık 10 yıl süren mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının örnek çifti olan Sema Şimşek ile Burak Hakkı, geçtiğimiz yıl boşandı. Bu ayrılığın ardından yeni bir ilişkiye yelken açan ilk isim Hakkı oldu.

 

Yakışıklı oyuncu, yaz başından beri Yunan DJ Lia Papadakis ile birlikteydi.

 

BAŞ BAŞA ROMANTİK YEMEK

Burak Hakkı'nın Yunan sevgilisiyle geçtiğimiz gece sergilediği romantik görüntüler ise magazin gündeminde geniş bir şekilde yer aldı. Önceki akşam ise sahnede Sema Şimşek vardı.

 

Gizemli bir erkekle Beşiktaş Çarşı'da balık keyfi yapan ünlü modelin, mekan içerisinde erkek arkadaşıyla hayli samimi olduğu öğrenildi. Hatta dedikodulara göre Sema Şimşek, gizemli sevgilisini öpücüklere boğdu.

 

'SADECE ARKADAŞIZ!'

Güzel model ile gizemli arkadaşı, yaklaşık 3 saat kaldıkları mekandan çıkışta ise karşılarında gazetecileri gördü. Kısa süreli bir şok yaşayan Şimşek'in keyfinin kaçtığı da yüz ifadesinden açıkça belli oluyordu.[reklam]

Güzel model, mekanda samimi bir şekilde yemek yediği yanındaki gizemli erkek için ise "Sevgilim değil sadece arkadaşım" açıklaması yaparak da kimseyi şaşırtmadı!

 

10 YILLIK EVLiLERDi

Olaylı geçen boşanma davaları Şubat 2012'de sona eren Sema Şimşek, 10 yıllık eşinin kendisini sosyal alemde aldattığını öne sürmüştü. Hakkı, o dönem bu aldatma iddialarını yalanlamıştı.

* "Bir daha evlenirsem yine Sema ile evlenirim" diyen Burak Hakkı, geçtiğimiz gece yaz başından beri aşk yaşadığı Yunan sevgilisi DJ Lia Papadakis'i gazeteciler önünde gül yağmuruna tutmuştu.

 

 

HÜLYA AVŞAR'A ESKİ AŞKINDAN VETO! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin