Esra Dermancıoğlu yaza hazırlanıyor!

Analı-kızlı alışveriş!

resim yok
03 Haziran 2014 - 11:09
Magazin

Analı-kızlı alışveriş!

Kızı ile kozmetik alışverişinde

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' isimli dizideki rolüyle ünlenen oyuncu Esra Dermancıoğlu geçtiğimiz günlerde kızı Refia ile Akmerkez'de objektiflere takıldı.


Dermancıoğlu ve kızı; kozmetik mağazalarını gezdikten sonra AVM'den ayrıldı.

İşte objektiflere yansıyanlar:

 

AKMERKEZ'DE GÖRÜNTÜLENDİ

Başarılı oyuncu Esra Dermancıoğlu ve kızı Refia; önceki gün Akmerkez'de objektiflere takıldı.

 

ALIŞVERİŞ ZAMANI

Kızı ile önce kozmetik mağazalarını gezen ünlü oyuncu, alışveriş turuna uzun süre devam etti.

 

YAZA HAZIRLIK

Her zamanki gibi gazetecilerle tek kelime etmeyen Esra Dermancıoğlu'nun kızıyla çıkacağı tatil için yazlık kıyafetler aldığı öğrenildi.

 

DERMANCIOĞLU'NUN KARİYERİ

Dedesi Cümbüş enstrümanını icat eden, Zeynel Abidin Cümbüş'tür. Ana eğitimini Pierre Loti lisesinde tamamlayan Dermancıoğlu, daha sonra Franklin College İsviçre'de eğitimini sürdürmüştür. Dermancıoğlu, Şahika Tekand'ın eğitim verdiği Stüdyo Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi ve Derya Alabora'nın konservatuvarında ses dersleri almıştır. Ayrıca yurt dışında da çeşitli dersler almıştır.[reklam]

Oyunculuk kariyerine ise ilk olarak, kendi doğum gününde Gülse Birsel'in teklifi ile başlayan Dermancıoğlu, Avrupa Yakası isimli Türk televizyon dizisinin 6. sezonunun 163. bölümünde konuk oyuncu olarak yer almıştır. 2010 yılında ise çekimleri yalnızca bir gün süren Moral Bozukluğu ve 31 isimli filmde rol almıştır.

Ayrıca çeşitli televizyon dizilerinde konuk oyuncu olarak rol alan Dermancıoğlu, Fatmagül'ün Suçu Ne? isimli televizyon dizisinde Mukaddes rolü ile kameraların karşısına geçmiş ve tanınır olmuştur. Son olarak, Kadın İşi: Banka Soygunu isimli sinema filminde Dürdane rolünü canlandırmıştır.

 

ROL ALDIĞI DİZİLER

Sen Harikasın, 1. sezon, 2008
Avruya Yakası, 6. sezon, 2009, 163. bölüm, konuk oyuncu
Fatmagül'ün Suçu Ne?, 2010, 2011, Mukaddes yenge
Küçük Hesaplar, 2012
Doksanlar, 2013, Şükran Tuncay

 

 

ESRA DERMANCIOĞLU'NUN ACI GÜNÜ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin