Estetikli ünlüler sosyal medyayı ikiye böldü

Kadınların ardından erkek ünlüler de estetikleriyle konuşulmaya başladı. Gökhan Özen'in elmacık kemiklerine yaptırmasının ardından yeniden gündem olan estetik sosyal medyanın da en çok konuşulanları arasında. İşte Mustafa Sandal, Hakan Peker, Kuşum Aydın gibi isimlerin estetikli halleri ve gelen yorumlar...

Berfin Sengil
16 Ocak 2024 - 10:39
Magazin

Yüzündeki değişimler nedeniyle sosyal medyanın gündemine düşen Gökhan Özen'in ardından erkeklerin yaptırdığı estetikler sosyal medyada çok sayıda yoruma neden oldu.

Mustafa Sandal, Gökhan Özen, Rafet El Roman, Hakan Peker, Kuşum Aydın, Emrah, Kerimcan Durmaz, Berksan, Fatih Ürek ve Yılmaz Morgül gibi isimlerin estetikleri sosyal medyanın da gündeminde. İşte ünlülerin estetikleri ve gelen yorumlar...

MUSTAFA SANDAL

GÖKHAN ÖZEN

RAFET EL ROMAN

HAKAN PEKER

KUŞUM AYDIN

EMRAH

KERİMCAN DURMAZ

BERKSAN

FATİH ÜREK

YILMAZ MORGÜL

Yorumlar Gecikmedi

Çok sayıda yorum yapılan ünlülerin estetikli halleri arasında en dikkat çekenler ise; "Karizmayı botoksla çizdirenler kulübü", "Gökhan Pekkan olmuş", "40'ı devirdim bu ara aklımda botox düşüncelerindeydim ta ki bu akşam Rafet'le Gökhan'ı görene kadar", "Gökhan Keşke özenmeseydin", "Elmacık kemiği: beni bi salın", "Neden testere anlatsana biraz", "İsmini yazmasan 3 gün düşünürüm bu kim diye. Anası babası tanımaz" yorumları oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin