resim yok
13 Eylül 2011 - 00:00

 

Oyuncu Tolga Karel iki hafta önce evlendiği eşi Azeri model Günay Musayeva ile birlikte bu sabah "Saba Tümer'le Bugün" programına konuk oldu.
Ünlü çiftin evliliği Türkiye'de olduğu kadar Hırvatistan'da da ilgiyle karşılandı. Karel evliliği hakkında ilk kez şunları söyledi; 
 
"Biz evlilikteki ciddiyeti yaşamak istedik. Benim yaşam tarzımla evlilik insanlara çok ters geldi. Bu kadar büyütüleceğini hiç düşünmedik. Sırf evliliğimi reklam malzemesi yapmak istemediğim için ikimize gelen reklam tekliflerini kabul etmedim. Kız daha gelinlik giyemedi. Mesela bir arkadaşım düğün yapalım diye Fethiye'de ada kapattı. Ama gerçekten çok güzel bir düğün yapacağız. Önceleri evlilik bana en uzak bir şeydi. Hani hep derler ya, evlilikte gerçekten saygı çok önemliymiş. Karınla çok iyi dost arkadaş olacaksın diye. Hayır arkadaş. O zaman çok cıvıyor olay. Kadın kadınlığını bilecek erkek erkekliğini bilecek. Mesele bu. Yoksa vıcık vıcık olmaz."    

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin