resim yok
02 Ekim 2012 - 00:00

 

Evlerden Biri” dizisinin güzel oyuncusu Ceyda Ateş, InStyle dergisi için mankenlik yaptı. Militer tarzda kıyafetlerle objektif karşısına geçen oyuncu, ardından başlıklar halinde kendini anlattı.
KADİFE GİYDİĞİM AN ÖLMEK İSTEDİM      
 
“Modayı elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum ancak kendime yakışan parçaları modayla yarıştırmamaya, karşılaştırmamaya özen gösteriyorum. Normalde çok rahat giyinen biri olsam da arada sırada bana bir şeyler oluyor ve kendimi bir anda şık elbiseler ve topuklu ayakkabılarla buluyorum. Şalvar tipli pantolonlar, üzerine giydiğim beyaz tişörtler, dolabımın vazgeçilmez parçalarıdır. Genelde aksesuvar aramam ancak her zaman kulağımda minik taşlı küpelerim mutlaka vardır, olmadığı zaman kendimi huzursuz hissederim. Hayatta giyemediğim ve hatta dokunamadığım iki şey yünlü kazak ve kadifedir. Sette bir gün yanlışlıkla giydim ve o an ölmek istedim.”
 
KISKANMAYA BAŞLAYINCA SEVDİĞİMİ ANLADIM     
 
“Can’la (Yurtsevdi) 9 aydır birlikteyiz, merak etmeye, kıskanmaya, üzüldüğüne üzülmeye başladığımda onu sevdiğime inandım. Zaten sürekli yan yana oldukça bir insana daha farklı bakmaya başlıyorsunuz; adeta sizden bir parça oluyor. Aşkımızı gerektiği gibi dolu dolu yaşıyoruz, tabii ki her ilişkide olduğu gibi inişlerimiz çıkışlarımız oluyor ama güzel şeyler de paylaşıyoruz. Evlilik söylentilerine gelince, bu konuda ne söylesem yalan olur, net bir tarih veremem ama çok uzak bir tarih olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.”
 
SABİT FİKİRLİ VE DESPOT OLDUĞUM BİLİNMEZ
 
Pek çok farklı karakterle ekranlarda izlediğimiz Ceyda Ateş gerçek hayatta nasıl biri? Güzel oyuncu kendi cümleleriyle anlatıyor bunu da: “Ben çok inatçı ve kırılgan bir yapıya sahibim ve bu iki huyumu pek sevmiyorum. İnsanlar beni pek mutsuz göremezler, aksine hep konuşkan ve mutluyumdur. Ama sabit fikirli ve despot yapımı da çoğu insan bilmez.”
 
HANDE’DEN SONRA NURSEL ZOR GELDİ
 
Evlerden Biri”nde Nursen karakterini canlandıran Ceyda Ateş, diziye dair şunları söylüyor: “Orhan Kemal’in romanını okuyanlar bilir, Nursen çok masum ve saf bir karakter. Annesi çok frapan ve paraya aşırı düşkün bir kadın, Nursen ise tam tersi... Nursen’in tek amacı üniversiteyi kazanıp düzgün bir hayat yaşamak. ‘Adını Feriha Koydum’daki kötü Hande karakterinden sonra ben de çevremdeki pek çok kişi gibi ona tezat bir karakteri nasıl canlandıracağımı sorguluyordum. Ama sonunda heyecanımı yendim ve şimdi gayet olumlu tepkiler alıyorum.”     

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin