resim yok
27 Ocak 2012 - 00:00

Nikaha beş gün kala nişan atan Ezo Sunal’dan sonra, Ali Sunal da eşi Gökçe Bahadır ile ayrılacağını açıkladı

 
Geçen sene nikahtan beş gün önce nişan atan Kemal Sunal’ın kızı Ezo Sunal’dan sonra oğlu Ali Sunal da yedi ay önce evlendiği Gökçe Bahadır’dan boşanma kararı aldı. 22 Temmuz’da Bodrum’da çok renkli bir düğün töreni ile hayatlarını birleştiren Ali Sunal - Gökçe Bahadır çiftinden herkes bebek haberi beklerken çift ayrıldığını duyurdu. 
Birkaç hafta önce evlerini ayıran çiftten Bahadır, önceki gün babası Mehmet Ali Bahadır'la Nişantaşı’nda bir cafede buluşmuş ve ayrılık kararında ısrarlı olduğunu açıklamıştı. Bir süredir alyans da takmayan Bahadır’ın üzgün ve mutsuz hali dikkatlerden kaçmamıştı. Dün yazılı bir açıklama yapan Ali Sunal, mahkemeye başvuracaklarını belirterek şunları kaydetti:
 
 
“Üzülerek belirtiyorum ki Gökçe Bahadır ile evliliğimizde yol ayrımına girdik. Dört senemi geçirdiğim Gökçe Bahadır ile evliliğimizi yürütmeye çalıştık ancak süreç sonunda anlaşarak ayrılma kararı aldık. Bu süreç ikimizin arasındaki anlaşmazlıklara bağlıdır. Beraber geçirdiğimiz kıymetli zaman için öncelikle Gökçe’ye ve bütün dostlarımıza teşekkür ederim” dedi.
Çiftin 7 ay süren evliliğiyle ilgili ihanet iddiaları da gündeme geldi. Sunal bu konuda “Yanıltıcı bilgilere itibar etmemenizi rica ediyorum. Her ikimiz için de hassas olan bu süreçteyiz” ifadesini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin