Exatlon Challenge yarışmacısı Buse Plan kimdir?

Acun Ilıcalı, Exatlon Challenge yarışmacılarını açıkladı!

Taha Güven
15 Kasım 2019 - 15:31
Magazin

Tv8'in patronu olan başarılı yapımcı Acun Ilıcalı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile yeni projesindeki isimleri duyurdu. Exatlon Challenge'da birbirinden renkli 18 youtuber yer alacak.

Buse Plan Kimdir?

19-11/15/buse_plan_07-1573821168.jpg

Buse Plan 1995 doğumludur. 25 Haziran 2016'da Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya bölümünden mezun oldu. Kendisini gezgin bir fenomen olarak nitelendiren Plan, kendi sözleriyle şöyle anlatıyor; "Merhaba arkadaşlar ben Buse Plan. Manyak, deli dolu bir insanım işte. Geziyorum, eğleniyorum bolca da paylaşıyorum. Kaykay, snowboard, wakeboard, surf yapıyorum; atlarım zıplarım ve boydan belli etmesem de iyi de basket oynarım :)"

19-11/15/buse_plan_04-1573821188.jpg

Exatlon Challenge nedir?
Yarışmada olduğu çok önceden açıklanan Orkun Işıtmak daha önce katıldığı bir magazin programında bu projeden bahsetmiş, "Exatlon Challenge, Survivor'dan farklı olacak ve toplamda 18 yarışmacı aynı evde kalacak. Farklı takımlarda 9'ar şekilde bölünecek olan 18 yarışmacı aynı evi paylaşacaklar ve bir yandan da Reality Show tarzında bir proje ortaya çıkacak. Öte yandan projede çok önemli isimler yer alıyor. Onları daha sonra açıklayacağım." demişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin