Ezgi Mola bakıcı kararıyla şaşırttı

Oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz gün oğlu Can ile görüntülendi. Mola, "Kırk yılda bir çocuğum olmuş. Bunu kaçıramam" açıklamasıyla gündeme oturdu.

Berfin Sengil
21 Mart 2024 - 14:37
Magazin

Dört yıllık sevgilisi işletmeci Mustafa Aksallı ile geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan Ezgi Mola, kasım ayında da oğlu Can'ı kucağına almıştı.

Oğlunun bakımıyla kendisi ilgilenen ve sosyal medya kareleriyle de sevenlerinin karşısına çıkan Ezgi Mola, bakıcı hakkındaki düşünceleriyle şaşırttı.

Ezgi Mola çocuğuna kendisi bakarak, anneliğin tadını çıkarmak istediğini kaydetti.

Bakıcı İstemiyor

Habertürk'ten Eren Güler'in haberine göre; muhabirlerle sohbet eden Ezgi Mola, "Bakıcı olsun da pek istemiyorum aslında. Çünkü benim gibi bakabilir mi, benim kadar bakabilir mi? Buna inanmıyorum. Yani bu zamanlarını bir kez yaşıyoruz. Bir de kırk yılda bir çocuğum olmuş. Bu anı kaçıramam. Kalabalık da bir aile severim ben. 'Ay ne güzel' derim kalabalık bir aile görünce. Hep beraber bizimle büyümesi bence daha iyi özellikle şu sıralar" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin