Ezgi Mola, bırakmak zorunda kaldığı ürünün reklam yüzü oldu!

Tutkunu olduğu cipsi hayatından çıkarınca 20 kilo vererek sevimli tombul kız imajından sıyrılan Ezgi Mola, bir cips firmasının reklam yüzü oldu.

resim yok
29 Ağustos 2013 - 11:32
Magazin

Tutkunu olduğu cipsi hayatından çıkarınca 20 kilo vererek sevimli tombul kız imajından sıyrılan Ezgi Mola, bir cips firmasının reklam yüzü oldu.

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, fazla kilolarından kurtulmaya karar verdiğinde çok sevdiği ve günde üç öğün yediğini söylediği cipsi ağzına bile sürmediğini açıklamıştı.

 

REKLAMLARLA KARŞIMIZDA

Ancak ünlü oyuncu, cipsi hayatından çıkardığını belirtse de şu sıralar bir cips markasının reklamlarıyla ekranlarımıza gelmeye başladı.

 

300 BİN LİRA ALDI!

Daha önce iki yıl boyunca Beren Saat’in yüzü olduğu ve 1 milyon 250 bin lira aldığı cips reklamında oynayacak olan Ezgi Mola, 300 bin lira kazanacak.

 

POP ŞARKICISI OLDU

Ünlü reklamcı Ali Taran’ın çekeceği 3 bölümlük reklam filmlerinin ilkinde Mola, pop şarkıcısı olarak ekrana geliyor.

 

KİLOLARDAN NASIL KURTULMUŞ?

Mola 20 kilodan nasıl kurtulduğunu ise şöyle açıkladı:

''Köpeğimle günde 3 saat yürüyorum. Aynı zamanda dengeli ve sağlıklı besleniyorum.

Masadan da hiçbir zaman aç kalkmıyorum. Şimdi sebzeyi bile öpe öpe yiyorum.''

 

KARİYERİ

2000 yılında Akademi İstanbul’da eğitimine başladı. Henüz 18'ini bitirmeden Kartal Tibet'in yönettiği Karate Can dizisinde ilk televizyon deneyimini kazandı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kazandı ve 4 yıl eğitim aldı. Bu arada Aydoğan Temel’den de 2 yıl tiyatro eğitimi aldı. Yine Aydoğan Temel’in liderliğindeki bir tiyatro topluluğuyla Çürük Elma oyununda ilk sahne deneyimini yaşadı. [reklam] 2005 Kasım'ında BKM Atölye'ye katıldı. 2005 sonbaharında safça bir kuaförü canlandırdığı Hırsız Polis dizisinin gördüğü büyük ilgi sonucu kitlelerce tanınmaya başladı.

2006 yılında çevrilen Hayatımın Kadınısın filmindeki rolüyle başarı kazandı. Bu filmde kişisel hedef olarak gördüğü Türkân Şoray ile karşılıklı oynama fırsatı yakaladığı gibi, kendini gösterebileceği bir rolü canlandırma şansı da buldu. Bu rolüyle 2007 yılında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Sadri Alışık Ödülü sahibi oldu.

2008 yılında Uğur Yücel'in yönetmenliğinde Türkiye'de bir ilk olan Kolay Gelsin adlı doğaçlama sit-com denemesinde rol aldı, ama proje uzun ömürlü olmadı. Son dönemde ise Sınıf, Canım Ailem ve Kötü Yol gibi çeşitli dizilerde sevenleriyle buluştu.

 

 

EZGİ MOLA'NIN GELECEK PLANLARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin