Ezgi Mola'dan sevenlerini üzen haber!

Ezgi Mola geçtiğimiz gün objektiflere takıldı. Yakın zamanda anne olan Ezgi Mola, uzun bir zaman sinema ve ekranlardan uzak kalacağını açıkladı.

Berfin Sengil
10 Mayıs 2024 - 17:34
Magazin

Masumlar Apartmanı dizisinin ardından ekranlara ara veren, ardından Mustafa Aksakallı ile evlenip oğlu Can'ı kucağına alan Ezgi Mola basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

'Evde Sıkıldım'

tv100 Magazin'de yer alan habere göre; geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen Ezgi Mola, "Evde sıkıldım, biraz hava almak için çıktık, bu sefer de size yakalandık" diye konuştu.

Uzun Süre Ekranlarda Olmayacak

Ekranlara ara verdiğini belirten Mola, "Uzun bir süre ekranlardan ve beyazperdeden uzak olacağım. Çocuğumla ilgilenmek istiyorum, özlüyorum ama yapacak bir şey yok. Çocuğumla olan zamanların daha değerli" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin