resim yok
20 Mayıs 2013 - 00:00

Sevilen oyuncu Ezgi Mola'dan sürpriz karar!

 

BKM'nin Atv için çekeceği 'The King Of Queens' dizisinin yerli uyarlamasında Şahin Irmak'ın başrolü Ezgi Mola ile paylaşılacağı konuşuluyordu.

 

Projeden ayrıldı


Ancak Defacto reklamının ardından dizi çekmek istemeyen ve bir süre daha dinlenmek istediğini söyleyen Ezgi Mola projeden ayrıldı.

 

Pekin mi?

Hakan Algül'ün çekeceği dizide Şahin Irmak için BKM oyuncularından Büşra Pekin partner olarak düşünüldü ancak Hıyarlı Baba ile Havuçlu Ana espirilerini hatırlatacağı düşünülerek Büşra Pekin fikrinden vazgeçildi.

 

Deneme çekimleri sürüyor

Yönetmen Hakan Algül şu günlerde birçok oyuncu ile deneme çekimi yapıyor.

 

Konusu

Orjinal versiyonunda şişman bir erkek ve eşi çok güzel bir kadının çocuklarıyla yaşadıkları ev yaşantılarını, hikayelerini konu alan dizide orjinal formata pek sadık kalınmayacağı öngörülüyor.

Mola'nın kariyeri

2000 yılında Akademi İstanbul’da eğitimine başladı. Henüz 18'ini bitirmeden Kartal Tibet'in yönettiği Karate Can dizisinde ilk televizyon deneyimini kazandı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kazandı ve 4 yıl eğitim aldı. Bu arada Aydoğan Temel’den de 2 yıl tiyatro eğitimi aldı. Yine Aydoğan Temel’in liderliğindeki bir tiyatro topluluğuyla Çürük Elma oyununda ilk sahne deneyimini yaşadı.
[reklam]
2005 Kasım'ında BKM Atölye'ye katıldı. 2005 sonbaharında safça bir kuaförü canlandırdığı Hırsız Polis dizisinin gördüğü büyük ilgi sonucu kitlelerce tanınmaya başladı.

 

2006 yılında çevrilen Hayatımın Kadınısın filmindeki rolüyle başarı kazandı. Bu filmde kişisel hedef olarak gördüğü Türkân Şoray ile karşılıklı oynama fırsatı yakaladığı gibi, kendini gösterebileceği bir rolü canlandırma şansı da buldu. Bu rolüyle 2007 yılında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Sadri Alışık Ödülü sahibi oldu.

2008 yılında Uğur Yücel'in yönetmenliğinde Türkiye'de bir ilk olan Kolay Gelsin adlı doğaçlama sit-com denemesinde rol aldı, ama proje uzun ömürlü olmadı. Son dönemde ise Sınıf, Canım Ailem ve Kötü Yol gibi çeşitli dizilerde sevenleriyle buluştu.

 

 

THE KING OF QUEENS'İN TÜRKİYE VERSİYONU YOLDA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin