Ezgi Mola'nın bebeğinin adı belli oldu!

25. Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ezgi Mola'nın yakın arkadaşı, oyuncu Merve Dizdar heyecanlı günler yaşadıklarını belirtti. Dizdar, konuşması sırasında Ezgi Mola'nın bebeğine koyacağı ismi de ağzından kaçırdı. Ezgi Mola kaç aylık hamile? Ezgi Mola bebeğine ne isim koyacak? Ezgi Mola'nın bebeğinin adı ne olacak?

ozan
04 Ekim 2023 - 11:24
Magazin

"Masumlar Apartmanı" dizisinde canlandırdığı rolle çok sevilen ve "Kuru Otlar Üstüne" filmiyle 2023 Cannes Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülüne layık görülen Merve Dizdar, 25. Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Son dönemde "Ömer" ve "Magarsus" dizilerindeki rolleriyle çok konuşulan Merve Dizdar, yakın arkadaşı Ezgi Mola ile ilgili sorulara da kayıtsız kalamadı. Oyuncu Mola'nın hamileliğinin son günlerine yaklaşmasıyla ilgili çok heyecanlı olduklarını belirten Merve Dizdar, bebeğin adını da ilk kez açıkladı.

23-10/04/ezgi-mola-1.png

Ödül töreni öncesi konuşan Dizdar, Ezgi Mola'nın bebeğinin adı ve kimin bu ismi koyduğuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

23-10/04/merve-dizdar.png

Bebeğin adı belli oldu: 'Can'

Gazete Magazin'e verdiği röportajda Merve Dizdar, teyze olacağı için çok mutlu olduğunu belirtti. Dizdar, şu ifadeleri kullandı:

"Çok heyecanlıyım, teyze olacağım. İlk defa en yakın arkadaşlarımdan birine şahit olacağım. Bunun tarifi yok. Ne diyeceğimi bilemiyorum ama bekliyoruz az kaldı. 'Can' bizim canımız olacak. Bize en büyük hediye. Çevresinde onu çok seven insanlar olacak. Adı 'Can' olacak ama kim koydu bilmiyorum onu Ezgi'ye sorun."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin