resim yok
02 Ağustos 2012 - 00:00

 

Türkiye pazarına girmeye hazırlanan dünyaca ünlü kozmetik firması “Hwood Beauty” (Hollywood Güzelliği) Fadik Sevin Atasoy’a markanın yüzü olması için teklifte bulundu.
 Katty Perry, Rihanna ve Lindsay Lohan gibi dünya starlarının kullandığı ürünler çay yaprağından üretiliyor. Doğal güzelliğin savunulduğu alternatif bir kozmetik firmasının Hintli sahibi Jashree Gupta, “Tamamen organik olan ürünlerimizi Türkiye pazarı ile de tanıştırmak istiyoruz. Dolayısıyla doğal güzelliği ve oyunculuktaki başarısını da göz önünde bulundurarak Fadik Sevin Atasoy’u firmamızın marka yüzü olarak seçtik” dedi. Atasoy da “Kampanya çekimleri için Londra’daki başarılarıyla dikkatleri çeken Merve Hasman’a teklif götürüldü. Biz bir ön çekim gerçekleştirdik. Pek çok dünya starının da desteklediği ve kullandığı bir markanın yüzü olmak heyecan verici” dedi.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin