resim yok
01 Mayıs 2013 - 00:00

Fahriye Evcen, yalanlamalara devam ediyor

 

Dizi iddiaları gündemde fakat...

 

Kendisi hakkında gazetelerde çıkan ilişki haberlerini yalanlaya Evcen bu sefer de dizi iddialarını yalanladı.

Oyuncu Fahriye Evcen’in adı geçtiğimiz aylarda önce Galatasaraylı Hamit Altıntop daha sonra da Burak Yılmaz ile aşk dedikodularına karışmıştı.

Bu haberlerden rahatsız olan Evcen, kafasını dinlemek için Madrid’e gitmişti.

Orada bir hafta tatil yapan Fahriye Evcen, “Ben Madrid’e gezmeye gittim, orada arkadaşlarım var, samimi arkadaşım Sinem Kobal” a da uğradım, ben gittiğimde Sinem Kobal, oradaydı” dedi.

YAZILANLAR ASILSIZ

Fahriye Evcen, gündemdeki yeni dizi projeleri konusunda ise şunları söyledi:

''Geçtiğimiz günlerde gazetelerde ve internette benim yaz sezonu için Tomris Giritlioğlu” nun çekeceği bir dizide oynayacağım ve başrolde de Kayıp Şehir’de oynayan Nik Xhelula ile birlikte oynayacağım yazdı, ben kesinlikle öyle bir projede yokum bu yazılanlar asılsızdır.

 

Ben önümüzdeki sezon yeni bir dizi ile ekranlara geleceğim ama şimdi bu proje ili ilgili konuşmam yanlış olur''
[reklam]

Evcen'in kariyeri

 

Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü dizisindeki Necla rolüyle tanınmıştır. Solingen de doğan Fahriye Evcen, çocukluğunda Almanya'da ailesi ile zor zamanlar geçirdi. Yedi yaşında iken Alman Neo-Naziler Solingen şehrinde Türklerin yaşadığı evleri yakmaya başlayınca, Evcen'in ailesi dikkat çekmemek için evlerinin ışıklarını hep kapalı tuttu.

Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okurken dizi teklifleri alınca, okulu dondurup annesiyle birlikte İstanbul'a yerleşen Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü adlı dizide Necla karakterini canlandırdı.

Fahriye Evcen ilk sinema deneyimini 11 Nisan 2008 yılında yayınlanan Cennet filminde başrol oyuncusu olarak yaşadı, aynı sene Aşk Tutulması filminde başrol oynamıştır. Almanya'daki üniversite eğitimini tamamlamayan Evcen, Boğaziçi Üniversitesi'nde tarih bölümüne devam etmektedir.

 

 

FAHRİYE EVCEN'İN BÜYÜK KORKUSU NE? İŞTE CEVABI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin