resim yok
14 Ekim 2014 - 15:32
Magazin

Kenan yazdı Farah söyledi!

Kenan Doğulu, Çağan Irmak'ın 'Unutursam Fısılda' filmi için 70'lerin ruhunu taşıyan 10 özel şarkı hazırladı.


Doğulu'nun bestelediği bu şarkıları 'Ayperi' karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah seslendirdi. Ünlü oyuncu 10 gün boyunca şan dersleri aldı.

 

AYPERİ İÇİN ŞAN DERSİ DE ALDI

Çağan Irmak'ın son filmi 'Unutursam Fısılda' için geri sayım başladı. 29 Ekim'de vizyona girecek filmde Farah Zeynep Abdullah, Kenan Doğulu'nun bestelediği şarkıları seslendirmek için şans dersleri alıp stüdyoya girdi.
 
Farah Zeynep Abdullah rolü için stüdyoya girdi, şarkı söyledi. Yapımını TAFF Pictures'ın üstlendiği, Çağan Irmak'ın merakla beklenen filmi 'Unutursam Fısılda' filmi için geri sayım başladı.

 

10 ÖZEL ŞARKI

29 Ekim'de vizyona girecek olan, kasabalı bir kızın taşradan müzik dünyasının zirvesine çıkan yolculuğunu anlatan film için Farah Zeynep Abdullah altı farkı şarkı seslendirdi. Kenan Doğulu, 'Unutursam Fısılda' filmi için senaryodan yola çıkarak yeni 10 özel şarkı hazırladı.[reklam]

İlk kez bu film için hazırlanan besteler 70'lerin ruhunu taşıyor. Kenan Doğulu'nun bestelediği şarkıları 'Ayperi' karakterini canlandıran başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah seslendiriyor.

 

ÜÇ AY SÜREN HUMMALI ÇALIŞMA

Şarkılar toplam üç ay süren yoğun bir çalışmanın ardından şarkıların kayıtları Doğulu ve Zorlu PSM stüdyolarında tamamlandı. Filmin çekimleri tamamlanmasının akabinde Abdullah için de çalışma süreci bitmedi.

Şan koçu Zehra Beleviy ile yaklaşık 10 gün süren şan derslerinin ardından Kenan Doğulu ve Cihan Okan ile birlikte stüdyoya girdi. Oyuncu, 5 gün süren stüdyo çalışmasında, Cihan Okan’ın vokal koçluğunda, toplam altı şarkı seslendirdi.

50'ye yakın müzisyenin görev aldığı şarkıların, 5+1 mix'leri ise TBWA ve İmaj Stüdyolarında dünyaca ünlü ses teknisyeni Michael C. Ross tarafından yapıldı. Canlandırdığı 'Ayperi' karakterinin hikayesine olduğu gibi sesine de hayat veren Farah Zeynep Abdullah'ın seslendirdiği şarkılar önümüzdeki günlerin en çok dinlenen şarkılarından olması bekleniyor. Şarkılar filmin yanı sıra filmin soundtrack albümde de meraklısıyla buluşacak.

 

STÜDYOYA KAPANDI

Farah Zeynep Abdullah, şan koçu Zehra Beleviy ile yaklaşık 10 gün süren şan derslerinin ardından Kenan Doğulu ve Cihan Okan ile kayıtları bitirdi.

 

 

FARAH ZEYNEP ABDULLAH LİSELİ KIZ OLURSA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin