resim yok
13 Mayıs 2012 - 00:00

Başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah ve sevgilisi Eser Yenenler Rumelihisarı Günaydın Et'te yemek yedi. Mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ikilinin oldukça keyifli olduğu gözlerden kaçmadı.

 

'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinin Aylin'i Farah Zeynep Abdullah ve sevgilisi BKM oyuncusu Eser Yenenler Rumelihisarı Günaydın Et'te başbaşa yemek yedi.
 
Uzun süredir birliktelik yaşayan Farah Zeynep Abdullah ve sevgilisi Eser Yenenler çift evlenmeyi düşünmediklerini söyledi. Kendilerini işlerine verdiklerini söyleyen Eser Yenenler '' Yaz boyunca projelerle ilgileneceğim 'Eyvah Düşüyorum' programı da devam ediyor. Böyle şeyler için daha çok erken'' dedi. 'Miss Turkey' güzellerinin 'Eyvah Düşüyorum' programında yarışacağını söyleyen Yenenler basın mensuplarının 'Sevgiliniz kıskanmıyor mu?' sorusuna 'Hayır kıskanmıyor hatta güzel kızlara ne sorulur diye yardımcı bile oluyor'' dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin