Fatih Ürek ekranlara dönüyor

Şarkıcı Fatih Ürek önceki alışveriş yaparken objektiflere yansıdı. Fatih Ürek ile Elti Gelin Görümce programıyla ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü şarkıcı, telefonunun tebrik etmek isteyenler nedeniyle susmadığını belirtti.

Berfin Sengil
18 Nisan 2024 - 09:25
Magazin

Sahnelerin başarılı isimlerinden biri olan Fatih Ürek, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan şarkıcı, yakın dostlarıyla birlikte uzun süre alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi.

'Sabahtan Beri Telefonum Susmadı'

Mağazaları dolaşırken muhabirlerle karşılaşan Fatih Ürek, Fatih Ürek ile Elti Gelin Görümce programının yayına girmesiyle ilgili soruya, "Sabahtan beri telefonum susmadı, tüm arkadaşlarım, dostlarım ve tanıdığım tanımadığım herkes arayıp tebrik ediyor. Çok özlemişler ekranlarda beni. Açıkçası mutluyum bunun için. Güzel bir iş çıkaracağız" açıklamasında bulundu.

Muhabirlerle ayaküstü sohbet ederken hayranları da fotoğraf çektirmek için sıraya girince Fatih Ürek, tüm hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Alışveriş boyunca hayranlarının ilgisine maruz kalan Ürek, sempatik ve güler yüzlü tavırlarıyla sevenlerinden beğeni topladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin