Fatih'in merakla beklenen karakteri Radu seyirci karşısında!

Androjen manken Andrej Pejic'in canlandırdığı, Fatih dizisinin merakla beklenen karakterlerinden Eflak Prensi Radu, ilk kez bu akşam seyirci karşısına çıkacak.

resim yok
07 Ekim 2013 - 10:54
Magazin

Androjen manken Andrej Pejic'in canlandırdığı, Fatih dizisinin merakla beklenen karakterlerinden Eflak Prensi Radu, ilk kez bu akşam seyirci karşısına çıkacak.

Osmanlı'yı beylikten imparatorluğa taşıyan Fatih Sultan Mehmed'in son on yılını anlatan dizide Mehmet Akif Alakurt, Gamze Özçelik, Dağhan Külegeç, Seda Akman, Birkan Sokullu, Salih Bademci, Hande Soral gibi isimler ana kadroyu oluşturuyor.

Ancak dizi, zaman içinde sürpriz isimleri de izleyiciyle buluşturacak.

Bunlardan ilki ise geçtiğimiz yıl Türkiye’ye de geldiğinde büyük ilgi toplayan, hem erkek hem de kadın defilelerinde podyuma çıkan ve Androjen Manken olarak tanınan Sırp model Andrej Pejic olacak.

 

KİMİ CANLANDIRACAK?

Dizide, Fatih Sultan Mehmetin çocukluk arkadaşı Radu karakterini canlandıracak

 

KAÇ BÖLÜMDE ROL ALACAK?

Andre Pejic, iki bölümde rol alacak.

 

07 Ekim Pazartesi ikinci bölümü yayınlanacak “Fatih” dizisinde izleyici karşısına çıkacak Andrej Pejic oyunculuğu ile de kendinden söz ettirecek.

 

KARİYERİ

Günümüz Bosna-Hersek'in Tuzla kentinde dünyaya gelen Pejic, iç savaşı süresince ailesi ile Sırbistan'a taşındı, sonra sekiz yaşında iken Avustralya'nın Melbourne kentine sığınmacı olarak yerleşti. Raporlara göre 17. doğum gününden biraz önce, yerel bir McDonald's şubesinde çalışırken keşfedilmiştir, fakat Pejic, hâlâ lisede iken bir havuzda keşfedildiğini iddia etmiştir.

Çok androjen fiziksel kaliteleri ile ünlü olmuş ve hem erkek hem de kadın giysileri ile mankenlik yapmayı başarmıştır. Ocak 2011'deki Paris defilelerinde Jean-Paul Gaultier'nin hem erkek hem de kadın defilerinde ve Marc Jacobs'ın erkek defilelerinde yürümüştür.

Mayıs 2011'de üstsüz ve saçları bigudiler ile kaplanmış bir şekilde poz verdiği New York merkezli Dossier Journal'ın kapak resmi, ABD'deki "Barnes & Noble" ve "Borders" kitapçı zincirleri tarafından saydamsız poşetler ile sansür edilmiştir. Müşteriler tarafından yanlışlıkla üstsüz bir kadın olarak algılanacağı diye merak edilmiştir.[reklam]

DİZİNİN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Fatih’in, Rum Mehmet Paşa’dan boşalan sadaret makamına en güçlü aday Mahmud Paşa’yı değil, İshak Paşa getirmesi, yankılara neden olur. Bayezid gözlerinin önünde gerçekleşen olayın hala etkisindeyken, haseki sultanlar, kendi evlatları adına tahtı garantilemek için, yeni sadrazamla ayrı ayrı ittifak kurmayı denerler. İshak Paşa safını seçmiştir. Sultana bir şey olursa, Şehzade Bayezid’in tahta geçmesi için her şeyi yapacağına dair Gülbahar’a söz verir. Kadınlar arasındaki iktidar rekabeti artar.

 

Şehzade Mustafa, Mahmud Paşa’nın zevcesi olduğunu bilmediği Züleyha’ya gönlünü iyice kaptırırken, Şehzade Bayezid’in kızkardeşi Gevher Sultan ise asla tahmin edemeyeceği birinden hoşlanmaya başlar. Fatih’in oda hizmetine alınan dilsiz Dilyar ise büyük ve gizemli bir sırrın varisi olduğundan habersizdir. Onu bulmak için Kostantiniyye’ye gelen Hurufi dervişleri, adım adım ona yaklaşmaktadır. Mistik güçlerinin kaynağını bilmeyen ve Fatih’e kara sevdayla bağlı Dilyar ise, kendisini dilsiz bırakan çocukluğundaki meşum vakayı hatırlamaya başlar. Çiçek Hatun ise Dilyar’dan hiç hoşlanmamakta ve onu geri göndermenin yollarını aramaktadır.

 

On bir yıl sonra Fatih’in zehirlenerek ölmesine neden olacak kişinin parmağındaki yüzüğü çalan Baltacı, onu satar. Meşum yüzük, saraydan birine hediye olarak gelecektir. Eflak Beyi Radu’nun ziyareti, Macar Kralının esiri olan Kazıklı Voyvoda namlı ağabeyi Vlad Tepeş’i gündeme getirir.

 

Fatih’in sefer kararını öğrenen Papalık ve Venedik ise, bir yandan onu oyalayacak tehlikeli düşmanı Vlad’ı serbest bırakırken, diğer yandan yeni bir suikast planı uygularlar. Sarayın içinde zehirlenmekten kurtulan Fatih’i, dışarıda öldürmeyi denerler. Suikastçının attığı ok, hedefini şaşmaz ve Fatih bağrından vurulur.

 


 

EYLÜL AYININ REYTİNG ŞAMPİYONU VE SINIFTA KALANLARI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin