resim yok
17 Mayıs 2011 - 00:00

Sosyal güvenlik bilincini geliştirmek amacıyla Fatmagül’ün Suçu Ne? ve Kurtlar Vadisi Pusugibi popüler 25 dizide ve Bloomberg HT’deki Kelime Oyunu gibi yarışmalarda sosyal güvenlik mesajlarına yer verilmeye başlandı.

 

 

Sosyal Güvenlik Kurumu, borçların yeniden yapılandırılmasından 1.1 milyar lira, beş yıldan fazla borcu bulunduğu için sigortalılıkları dondurulan Bağ- Kur’luların ‘ihya’ hükümlerinden yararlanarak yaptıkları ödemelerden de 1.2 milyar lira olmak üzere şimdiden 2.3 milyar liralık tahsilat gerçekleştirdi. Sosyal güvenlik bilincini geliştirmek amacıyla Fatmagül’ün Suçu Ne? ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi popüler 25 dizide ve Bloomberg HT’deki Kelime Oyunu gibi yarışmalarda sosyal güvenlik mesajlarına yer verilmeye başlandı. Zararsız, kurum elemanlarınca belirlenen mesajların dizi ve yarışmalarda uygun formatlarda seyirciye aktarılacağını söyledi.
 
957 BİN KİŞİ BAŞVURDU
SGK Başkanı Emin Zararsız, Sosyal Güvenlik Haftası’nın başlaması dolayısıyla düzenlediği basın toplantısında yeniden yapılandırma başvuruları hakkında bilgi verdi. Buna göre, çalıştırdıkları işçiler dolayısıyla primborcu bulunan işverenler tarafından 16 Mayıs 2011 tarihi itibariyle 595 bin 493 başvuru gerçekleştirildi ve 16 milyar 522 milyon lira borç yapılandırıldı. Bu yapılandırma sonucunda 12 milyar 438 milyon lira tahsilat öngörülürken, bunun 320 milyon lirası tahsil edildi. Bağ-Kur kapsamındaki sigortalılardan 957 bin 868 kişi 9milyar 47 milyon lira tutarındaki borcunu yapılandırmak için başvurdu. Bu yapılandırma sonucunda 6 milyar 745milyon liranın tahsil edilmesi öngörülürken, bunun 783milyon lirası kasaya girdi.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin