resim yok
08 Mart 2012 - 00:00

 

Kabus şimdilik bitti
Geçtiğimiz hafta nefeslerin tutulduğu bir bölüm finali yapan “Fatmagül'ün Suçu Ne?” sürpriz gelişmelerin damga vuracağı heyecan dolu bir bölümle daha karşımızda
 
Eski ayakkabı fabrikasında patlayan silah, hem Kerim’in hayatını kurtarır hem de Fatmagül’ün yaşadığı kâbusa bir son verir. Mustafa ise Fatmagül ve Kerim’in hayatı üstünde tehlike yaratmaya devam edecektir.
 
Etraflarını saran çemberin iyice daraldığını fark eden Selim ve Erdoğan’ı hapishaneye yeniden girme korkusu sarar. İkili, herkesten gizli olarak kendi kurtuluş haritalarını çizer ve harekete geçerler. Büyük bir korku ve acı yaşayan Fatmagül, yaşadıklarının etkisinden hemen kurtulamaz. Kerim yaşanan acıların hesabını sormak için Yaşaranlar’ın karşısına çıkmaya karar verir. Bir yanda polislerin araştırması, diğer yanda Kadir’in çabalarıyla Mustafa davasıyla ilgili önemli gelişmeler yaşanır. Yaşaranlar için son yakındır. Fatmagül, mücadelesinin boşuna olmadığını gözleriyle görecektir...
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin