Ferhat ile Şirin dizisinin Şirin'i Leyla Tanlar Cansu Dere hakkında konuştu!

Fox ekranlarının sevilen dizisinin yıldızı rol arkadaşı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Merve Mutlu
29 Kasım 2019 - 10:02
Magazin

Başrollerinde Ferhat karakteri ile Tolga Sarıtaş'ın, Şirin karakteri ile Leyle Tanlar'ın ve Banu karakteri ile de Cansu Dere'nin rol aldığı Ferhat ile Şirin dizisi, yeni başlamasına rağmen oldukça sevildi. Oyuncuların birbirleri ile uyumu da dikkat çekenler arasında.

19-11/29/ferhat-ile-sirin.jpg

Ailesinin katilinin izini süren Ferhat'ın, bu olayla ilgisi olan ailenin kızları Banu'ya iş bahanesi ile yaklaşmasını ve evin küçük kızı ile birbirlerine aşık olmalarını konu edinen dizinin oyuncularından Leyla Tanlar da dizisinden oldukça memnun. Dizide Şirin karakterini canlandıran ve masumiyetiyle beğeni kazanan Tanlar, ablası Banu'yu canlandıran Cansu Dere hakkında samimi açıklamalar yaptı. 

"Cansu Dere ile aynı kafadayız"

19-11/29/cansu-dere.png

Yapımını O3 Medya ile Artistanbul Medya‘nın üstlendiği dizinin sevilen ismi Leyla Tanlar, Dere için şu sözleri kullandı: "Ben ağabeyle büyüdüm, iki kız kardeş dayanışmasının nasıl olacağını hep merak etmişimdir. Bunu 'Ferhat ile Şirin' sayesinde şimdi yaşıyorum. Cansu Dere ile aynı kafadayız, gerçekten beraber büyümüşüz gibi hissediyorum. İyi ki birlikteyiz."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin