resim yok
06 Mayıs 2011 - 00:00

Kaza geçiren Emir ve Hande'nin durumu ağırdır. Haberi alan herkes endişe ile hastaneye koşarken, büyük bir şok yaşayan Feriha tam anlamıyla yıkılır. Kaza haberine tanık olan Rıza ve Mehmet'in tepkileri ise saklı bir gerçeği daha gün yüzüne çıkarır.

 

Mehmet'in çarptığı arabanın sahibinin Emir olduğunu öğrenen Zehra karışık duygular içindedir. Emir'i kaybetme korkusu ile çılgına dönen Feriha, ne olursa olsun Emir'in yanında olmaya kararlıdır. Ev ve hastane arasında gizlice mekik dokuması ise kolay olmaz. Öte yandan internetten kazayı öğrenen ve Emir için çok endişelenen Cansu'nun davranışları giderek kontrolden çıkmaktadır. Haldun, kızının takıntılı iç dünyası ile yüzleşirken, Zehra da Cansu yüzünden zor durumda kalır.

 

Emir'i kaybetme korkusu ile sonunda kalbinin sesini dinlemeye başlayan Feriha'nın tavırları Halil'le olan tansiyonu yükseltir. Nişanı bozmaya kararlı olan Feriha, Halil'le karşı karşıya geldiğinde yaşananlar şaşırtıcı olacaktır. 

 

17. Bölüm Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin