resim yok
08 Mart 2012 - 00:00

 

Filmin afişinde ve jeneriğinde adı yazılı bir şirketin yöneticisi ‘Fetih 1453’ün kâr yapması için 4 milyon seyirciye ulaşması lazım” dedi. Film gişede bu rakamı yakaladı ve geçti bile. Bir seyirciden yapımcıya ortalama   2 dolar kaldığına göre, 4 milyon seyirciye ulaşınca maliyetini kurtaracağına göre ‘Fetih 1453’ün maliyeti  8 milyon dolar civarında demek ki!
 
‘Fetih 1453’ filminin yapımcısı Faruk Aksoy, “17 milyon dolarlık bütçe haberleri benden çıkmadı. Çünkü ben hiçbir zaman rakam telaffuz etmedim” dedi.
Aksoy ne zaman söyledi bunu?
‘Fetih 1453’ filmi 17 günde 4 milyon 651 bin 715 seyirciye ulaşarak ‘Tüm zamanların en çok izlenen filmi’ olduktan, yani maddi ve manevi olarak rahatladıktan sonra.
Peki ‘Fetih 1453’ün  17 milyon dolar bütçeli bir film olduğunu yapımcısı söylemediyse kim söyledi?
Kimse bu ‘palavracı’?
O ortaya çıkmazsa medya mensupları olarak onu bizim ortaya çıkarmamız gerekmez mi?
‘Fetih 1453’ün prodüksiyon maliyetini bilmiyorum, ancak sinemada ne kadar seyirciye ulaşırsa yapımcısının yatırdığı parayı kurtaracağını biliyorum.
Nereden mi biliyorum bunu?
Filmin afişinde ve jeneriğinde adı yazılı bir şirketin yöneticisi verdi bana bu bilgiyi.
Dediği de şu:
Faruk Aksoy, varını yoğunu yatırdı bu filme. Yatırdığı parayı kurtarması için filmin sinemada 4 milyon seyirciye ulaşması lazım.”
‘Fetih 1453’ gişede bu rakamı yakaladı ve geçti bile.
Bir biletten yapımcıya ortalama 2 dolar kaldığına, 4 milyon seyirciye ulaşınca maliyetini kurtaracağına göre ‘Fetih 1453’ün maliyeti 8, taş çatlasın 10 milyon dolar...
Şimdi gel de merak etme 8 milyon doları 17 milyon dolar yapan ‘palavracı’yı?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin