resim yok
24 Mart 2012 - 00:00

 

Hayat Devam Ediyor dizisindeki performansı ile göz dolduran Fikret Kuşkan, izleyicilerden de büyük övgü alıyor. Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, bir okurunun Kuşkan ile ilgili izlenimini köşesine taşıdı:
 
"Şu an televizyonda Hayat Devam Ediyor'u izlemekteyim. Dizide İsmail rolündeki Fikret Kuşkan'ın oyunculuk performansını görünce yazmadan duramadım.
 
Geçen bölümlerdeki aile içi şiddet sahnelerinde olduğu gibi; bu bölümde de oğulları Siraç ve Bekir'le çekişirken rolün içine öyle bir girdi ki bir an televizyonun içine girip kavgayı ayırmak istedim.
 
O kadar büyüyor ki rolün içinde, o kadar başarılı bir performans sergiliyor ki; hayranlıkla izliyorum.
 
Tek başına oyunculuğuyla dizinin inandırıcılık seviyesini artırıyor. Gerçekten kendisinin Fikret değil de İsmail olduğuna inandırıyor. Bu adamın performansı konservatuvarlarda ders olarak öğretilmeli."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin