Fikret Kuşkan'ın yeni dizisi Artvinli'de Berker Güven de olacak!

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Artvinli dizisinin kadrosuna Berker Güven de dahil oldu.

Merve Mutlu
24 Ocak 2019 - 16:58
Magazin

Başarılı oyuncu Fikret Kuşkan'ın uzun bir aradan sonra yeniden televizyon ekranlarında olacağı Artvinli kod adlı dizinin hazırlıkları devam ediyor. Avşar Film tarafından Kanal D için hazırlanacak olan Artvinli dizisinin kadrosuna Ozan Dolunay'ın ardından şimdi de Berker Güven dahil oldu. 

19-01/24/artvili.jpg

İlk bölümünün bazı sahneleri Artvin'de geçen Artvinli adlı dizide Kuşkan, oldukça varlıklı olan ve ailesiyle Boğaz sırtlarındaki görkemli köşkünde yaşayan 'Agah Karaçay' rolüne hayat verecek. Fikret Kuşkan'ın canlandıracağı Agah Karaçay karakterinin Amerika'dan dönen oğlu Cenk'e ise Ozan Dolunay hayat verecek. 

19-01/24/berker-guven-1548339313.jpg

Artvinli dizisinin kadrosuna yeni katılan bir diğer oyuncu ise Berker Güven oldu. Berker Güven Artvinli dizisinde, Agah Bey'in Artvin'den helal süt emmiş bir kısmet bulunmasını istediği tekerlekli sandalyeye mahkum yeğeni Nedim karakterini canlandıracak.

Başarılı yönetmen Cevdet Mercan'ın yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin senaryosunu güçlü kalemiyle Sırma Yanık ele alıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin