Fikret Kuşkan'ın yeni dizisi Zalim İstanbul'un kadrosunda son dakika değişikliği yaşandı!

Fikret Kuşkan'ın uzun bir aradan sonra ekranlara döneceği Zalim İstanbul dizisinde son anda bir oyuncu değişikliği yapıldı.

Merve Mutlu
08 Şubat 2019 - 16:33
Magazin

Uzun zamandır hazırlıkları devam eden ve ismi ilk olarak Artvinli olarak açıklanan Zalim İstanbul dizisinin kadrosunda büyük bir değişiklik yapıldı. 

Başrolünde Fikret Kuşkan ve Mine Tugay'ın rol alacağı, Ozan Dolunay, Berker Güven, Deniz Uğur, İdris Nebi Taşkan ve Sera Kutlubey gibi isimlerin rol alacağı Zalim İstanbul'un kadrosundan bir oyuncu çıktı ve başka bir oyuncu dahil oldu. 

Zeynep Tuğçe Bayat Zalim İstanbul dizisinden ayrıldı

19-02/08/zeynep-tu.jpg

Zalim İstanbul dizisinin kadrosu açıklanırken, Deniz Uğur'un canlandıracağı Seher karakterinin küçük kızı Ceren'i Zeynep Tuğçe Bayat'ın canlandıracağı söylenmişti. Memleketten Karaçay köşküne gelip yerleşmeleriyle hikayenin akışını değiştirecek kardeşlerden biri olan Ceren karakterini canlandıracak oyuncu son anda kadrodan çıkarıldı. 

Bahar Şahin Zalim İstanbul dizisinde!

Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgiye göre: Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterini canlandıracak yeni oyuncu Bahar Şahin'in oldu. Güzel oyuncu Bahar Şahin artık Fikret Kuşkan'ın Zalim İstanbul dizisinin kadrosunda yer alıyor. Ayrıca Bahar Şahin ile aynı dizide rol alan ve kardeşini canlandıracak oyuncu İdris Nebi Taşkan'ın çok yakın arkadaş olduğu biliniyor. 

19-02/08/bahar.jpg

Fikret Kuşkan'ın canlandıracağı Agah Bey'in üzerinden ilerleyecek olan ve şimdiden dikkat çeken Zalim İstanbul adlı dizinin Antakya'da yapılan çekimlerinin tamamlanmasının ardından Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin