resim yok
07 Eylül 2007 - 00:00

Bu akşam Show TV'de ilk bölümüyle ekrana gelecek olan 'Fikrimin İnce Gülü'nün başrol oyuncuları Aydan Şener ve Kenan Işık, dizinin 'romandan uyarlama olduğu' iddialarına cevap verdi. Şener, 'Fikrimin İnce Gülü'nün Adalet Ağaoğlu'nun romanından uyarlanmadığını söylerken Kenan Işık da dizinin 'Rüya İşçileri' adlı bir senaryo grubuna ait olduğunun altını çizerek tartışmalara son noktayı koydu. Geçmişte kalan bir aşk hikayesinin yıllar sonra tekrar yaşanmasıyla gelişen olayları konu alan dizide Aydan Şener, uyuşturucu bağımlısı oğlunu kurtarmak için yıllar önce ayrıldığı Amasra'ya dönen Zehra'yı oynuyor. Kenan Işık ise nikah masasında iken terk edilmiş ve bunun etkisinden kurtulamamış, astığı astık, kestiği kestik Mehmet Ali adında bir belediye başkanı rolünde çıkıyor izleyici karşısına. 'Fikrimin İnce Gülü', tipik dizi kalıplarını zorlayan, biraz eski Türk filmi tadında, biraz da dönemi içine alan orijinal bir yapım... Daha çok sit-com tarzı projelerle ekrana çıkan Kenan Işık, izleyicinin yeni rolünü yadırgayacağını düşünüyor. Nedeni ise dizideki agresif duruşu. Oyuncu, "Rol roldür, izleyici buna da alışır." diyor. Bu dönem diziler arasındaki yarışın çok çetin geçeceğini de söyleyen Işık, dizinin tutup tutmayacağı ile ilgili soruya şöyle cevap veriyor: "İlk gösterildiği gece her şey belli olur. Onun için şimdiden tahmin yürütmek doğru olmaz. Bizim hikayemiz farklı. Ne kan davası var, ne de ağası." Kasabanın sükûneti bozuluyor 'Fikrimin İnce Gülü'nün çok iyi bir tanıtım dönemi geçirdiğini hatırlatan Aydan Şener de "İyi bir kadrosu var. Bulunduğumuz dönemi de anlatan bir yapım. Dönemi, geçmişe dönüşlerle anlatıyor. Aile içi ilişkiler, aşk ve nefret, ne ararsanız var. En önemlisi herkes kendinden bir şeyler bulacak." diyor. Şener ve Işık'ın ilk kez bir araya geldiği 'Fikrimin İnce Gülü'nde; Sezgi Mengi ve Başak Parlak gibi tiyatro kökenli isimler rol alıyor. Dizide Aydan Şener'in oynadığı Zehra, oğlu Özgür'ü uyuşturucudan kurtarmanın tek yolunun İstanbul'dan uzaklaşmak olduğunu anlar ve 25 yıldır gitmediği kasabasına, Amasra'ya döner. Oğlu dahil herkes, Zehra'nın, kardeşinin düğünü için kısa bir süreliğine geldiğini zannetmektedir. Zehra'nın 25 yıl sonra baba evine ayak basması büyük bir şaşkınlık ve sevinçle karşılanır. Bunu duyduğunda sevinmeyecek bir kişi vardır; Zehra'nın 25 yıl önce nişanlıyken bırakıp gittiği Memed Ali... Memed Ali, artık eski Memed Ali değildir. Kendine bir aile kurmuş, belediye başkanlığına seçilmiş, kasabanın en önemli, en çok saygı ve korku duyulan adamı olmuştur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin