Filinta iki ödül birden aldı

AVRASYA KALİTE ÖDÜLLERİNDEN FİLİNTA’YA 2 ÖDÜL BİRDEN!

resim yok
21 Mart 2016 - 00:00
Magazin

19 Mart Dünya Tüketiciler Günü Kutlamaları kapsamında, Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği - 2016 Avrasya Kalite Ödül Töreni, geçtiğimiz Cumartesi günü Güngören Kale Center’da yapıldı. Yiyecek sektörünün önde gelen markaları, önemli Televizyon programları, sunucu, dizi, oyuncu ve sanatçıların ödül kazandığı bu günde, ES Film’in yapımcılığını üstlendiği TRT’nin sevilen dönem aksiyonu,  Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizisine iki ödül birden geldi.

16-03/21/cem-ucan-1.JPG

 

Filinta, ‘Bin Yılın Şafağında’ ‘Yılın En İyi Dizisi’ ve dizinin başrol oyuncularından Cem Uçan ise, ‘Yılın En İyi Erkek Oyuncusu’ seçilerek Avrasya Kalite ödülüne layık görüldü.

 

Cem Uçan, kendi ödülünün yanı sıra, rol aldığı Filinta’nın ödülünü de, Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği Başkanı Osman Doğan’ın elinden aldı. Uçan, Kale Center’da düzenlenen ödül töreninde, kendisini görmeye gelen sevenlerine ve töreni görüntüleyen basına ‘Buraya gelirken aklımda bir konuşma vardı. Fakat bu tatsız geçen günlerde sessizce ödülümüzü alarak sadece teşekkür etmek istiyorum. Buralara kadar geldiniz ve bu ödüle bizi layık gördünüz, hakkınızı helal edin, sağ olun.’ dedi. 

 

16-03/21/osman-dogan-cem-ucan.JPG

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin