resim yok
04 Ekim 2010 - 00:00

Kapalıçarşı, 6 Ekim Çarşamba yayınlanacak bölümü ile final yapıyor. Geçen sezon sonunda Kapalıçarşı'nın Ocak ayında final yapacağı duyurulmuştu. Aynı yapım firmasının diğer dizisi Aşk ve Ceza'nın iyi reytinglerinin gölgesi altına soluklanan Kapalıçarşı, Aşk ve Ceza'nın geçtiğimiz sezona göre düşüş yaşaması sonucunda erken final yapmak zorunda kaldı. Aşk ve Ceza ile aynı yapım şirketine bağlı olan Kapalıçarşı, 6 Ekim Çarşamba yayınlanacak otuz sekizinci bölümü ile final yapıyor. Dizinin planlanandan önce havlu atmasının sebebiyse; aynı yapım firmasından çıkan Aşk ve Ceza'nın ratinglerinin düşüşü. Atv, bu yıl Kapalıçarşı'yı Aşk ve Ceza'nın iyi gidişatına güvenerek Ocak ayına kadar sürdürmeyi planlıyordu ancak, Aşk ve Ceza da istenilen performansı sergileyemeyince Kapalıçarşı'nın ipi çekilmiş oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin