resim yok
09 Haziran 2012 - 00:00

 

Firar dizisinde Fadik karakterini canlandıran Damla Özen, tiyatro oyunu için gittiği Kosova'da Togay Kılıçoğlu ile dünyaevine girdi.
 
Bu yıl 4-10 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen, “Sanatla Uyanmak” festivali çerçevesinde Kosova’ya davet edilen Damla Özen, 4 Haziran, Pazartesi günü Büyükelçilikte sanatçılar için verilen resepsiyonun ardından Togay Kılıçoğlu ile dünyaevine girdi.
 
Damla Özen’in nikah şahidi Büyükelçi Songül Ozan olurken, damadın şahidi ise tiyatro sanatçısı Berk Balcı oldu. Evlilik üzerine bir oyunla Kosova’ya gelen sanatçı Damla Özen bu kez kendi evliliğinde rol aldı. Büyükelçilik çalışanlarının katılımı ile gerçekleştirilen sade törende Damla Özen ve Togay Kılıçoğlu “Kahvede Şenlik Var” adlı oyunlarında kullanılan kostümleri giyerek dünya evine girdiler. Ayrıca Kosova’da Büyükelçilik bünyesinde evlenen ilk çift ünvanına sahip oldular.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin