Fosforoğlu ailesinde bebek krizi büyüyor!

'Tüp bebek masraflarını ben karşıladım'

resim yok
30 Ekim 2014 - 09:39
Magazin

'Tüp bebek masraflarını ben karşıladım'

Kızı Seren Fosforoğlu'nun, 'hamileliğine engel olmakla' suçladığı Enis Fosforoğlu: ''Seren'in tüp bebek masrafını bile ben karşıladım ve bunu hiç kimseye söylemedim.''


Ünlü tiyatrocu Enis Fosforoğlu ile kızı Seren Fosforoğlu arasındaki 'bebek' krizi büyüyor! Seren Fosforoğlu geçtiğimiz günlerde, babasının "Tiyatroda işler aksar" diyerek kendisinin bebek sahibi olmasını engellediğini iddia etmişti.

Baba Enis Fosforoğlu ise yaptığı açıklamada "Bir hezeyandan dolayı böyle konuşuyor. Benim vicdanım rahat" diyerek iddiayı reddetmişti.

 

'ÜÇ AYDIR KONUŞMUYORUZ'

Tecrübeli oyuncu, önceki gün 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk oldu. Fosforoğlu'nun canlı yayında yaptığı açıklamalar şöyle:

* Seren halen benim kızım. Seren'in tüp bebek masraflarını bile ben karşıladım ve bunu hiç kimseye söylemedim.

* Kızım "Babam bana küstü, hamileliğimi engelledi" gibi yorumlar yapmış. 38 yaşındaki bir kadının hamileliğini babası nasıl engelleyebilir? Seren, "Üç aydır babam bana küs" diyor. Doğrudur, üç aydır kızımla konuşmuyoruz.

* Seren'le birlikte oynayacağımız tiyatro oyunları vardı. Kızım, çocuk sahibi olmak için tedavi görüyordu. Tiyatro oyununun olduğu güne tedavi randevusu almış. "Randeuvu günü değişemez miydi?" diye sordum ve kırıldım. Seren, 'Kocam artık beni çalıştırmıyor, Allaha ısmarladık' diye bir mesaj attı. Ben de Seren'in yerine oynaması için başka bir öğrencimi buldum. Seren de yerine başka birini aldığım için bana kırılmış...[reklam]

* Seren'e olan saygımdan dolayı 12 yıl boyunca evlenmedim. Birlikte olduğum hanımefendiyle de aynı evde yaşamadım. Ama artık o hanımefendi de evliliği hak ediyor. Birlikte olduğum kadının hiçbir dahli yoktur bu olayla. Kendisi 12 yıldır yalnızca bekledi...

 

ENİS FOSFOROĞLU'NUN DAMADI İBRAHİM ÖZTÜRK

'Kızının üzerine aldığı krediyi de anlatsın'

Seren Fosforoğlu'nun 2012'de evlendiği İbrahim Öztürk, eşi ile kayınpederi Enis Fosforoğlu arasındaki söz düellosuna katıldı. Twitter'da baba Fosforoğlu'nu hedef alan Öztürk'ün ifadeleri şöyle:

* Ben Seren'in eşiyim ve asla yaptığı işlere karışmam. Neden benden izin almak zorunda olsun?

* Babası ödediği paraları söylerken, kızının üstüne aldığı krediden de bahsetsin.

* Tüp bebek parasını nereden bulmuş? Tiyatrodaki öğrencilerine bile yevmiye yerine senet verirken...

* Babasının, Seren'in üzerine olan eski evinin icra davaları, neden bize geliyor?

* Tiyatrodan ayrılan oyunculara sorun, alacağı kalmayan olmuş mu? Alacakları için dava etmişler mi?

 

 

YALÇIN DÜMER'DEN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin