resim yok
04 Nisan 2013 - 00:00

Fox TV'den yeni dizi projeleri!

 

Son dönemde yeni dizi projeleri ve transferleriyle sıkça gündeme gelen Fox TV'nin bu konudaki atağı sürüyor.

 

Haberrtürk Gazetesi yazarlarından Oya Doğan'ın verdiği bilgilere göre iki yeni dizi projesi gündemde. Dilerseniz Oya Doğan'ın yazısına göz atarak bu yeni projeler hakkında bilgi sahibi olalım.

 

İşte o yazı:

 

''Bu sene diziler ne yazık ki beklenen etkiyi gösteremedi. Görünen o ki, yarışmalar bu sezon dizilerin pabucunu dama attı. Dizilerin döküldüğü bugünlerde Fox TV ciddi bir dizi atağına başladı. Zaten Beni Unutma, Deniz Yıldızı, Yer Gök Aşk ve Lale Devri dizileriyle kanal senelerdir sadık bir izleyici kitlesine sahipti.

 

Sezon başında Ali Ayşe'yi Seviyor ve Harem'i de dizileri arasına katmıştı. Fakat son haftalarda yeni bir politika uygulamaya başladı. Önce Umutsuz Ev Kadınları'nı transfer etti ve cumartesi-pazar günleri yayınlamaya başladı. Ardından Bir Aşk Hikâyesi ve Karagül'ü bünyesine kattı.

 

 

Babam Sınıfta Kaldı

 

Şimdi de Gani Müjde-Tükenmez Kalem'in yapacağı Babam Sınıfta Kaldı dizisini aldı. Kızı doğunca üniversiteyi bırakan bir babanın, kızı üniversiteyi kazandığında afla okula dönmesini konu edinen hikâyenin şu günlerde oyuncu seçimleri yapılıyor.

 

İkinci proje

 

Bu arada aldığım duyumlara göre, Focus Film ve Avşar Film, Fox için yeni dizi hazırlığındalar. Fox, yaz için şimdiden hazırlıklara başladı bile. Kanal bu yaz dizilerin kanalı olma iddiası taşıyacak gibi görünüyor.''

 

Önümüzdeki günlerde projeler hakkında daha detaylı bilgiler edinebileceğiz...

 

Ali Ayşe'yi Seviyor 10. bölüm fragmanları için tıklayın

 

Karagül 2. bölüm fragmanları için tıklayın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin