resim yok
19 Nisan 2013 - 00:00

FOX'tan yeni yerli diziler yolda!

2013 yılında özel televizyon sektörünün atakta olan kanalı Fox oldu.

Milliyet Gazetesi yazarlarından Sina Koloğlu bugünkü köşesinde Fox'tan haberler verdi. Koloğlu'nun yazısına göre yepyeni diziler yolda!

İşte Koloğlu'nun bugünkü yazısından satır başları:

'' Kanalın yetkilileriyle geçen gün bir yemek yedik. İzlenimlerimi bu yazıda aktaracağım. Fox’çular, ‘ünlü oyuncular ve pahalı yapımlar’ listesine girdiği ‘Karagül’ dizisinden hayli memnun. Şimdiye kadar ‘Brezilya tarzı yerli diziler’le düşük bütçeli ekip işleri yaptılar ve başarılı oldular. Şimdi, ünlü şöhretli ve pahalı diziler dönemi.

Fox artık, “Bu dizi tuttu, bu tutmadı” yoluna zorunlu olarak girdi. Eylül ayında, yeni sezona 5 yeni diziyle başlamayı düşünüyorlar.

“Peki bu beş diziden hangileri ayakta kalır?” sorusuna tabii ki cevap vermiyorlar. Bazı isimlerin daha dizi başlamadan işi bitirdiğinin altını çiziyorlar. Kısacası Fox’un iddialı dizileriyle seneye kendinden daha fazla söz ettirmesi gerekiyor.

Bu arada bu sezon bana göre yaptıkları iki dizide ‘gün değiştirme’ yanlışı oldu: ‘Ali Ayşe'yi Seviyor’ ve ‘Harem’. ‘Harem’, pazar gününün dizisiydi. Hani takip ettiğim dizilerden biriydi. Günü değişti, ben de değiştim. ‘Ali Ayşe’yi Seviyor’sa bana göre, seneye olmayacak dizilerden biri.  

[reklam]
Bir dizinin tutmasının işareti nedir?

Bunu da sordum. Dedikleri şu: “Bir  dizinin izlenme oranı bugünkü koşullar içinde yüzde 5 -yüzde 7 arasındaysa o dizi tutmuş sayılır.”

Artık ‘Muhteşem Yüzyıl’, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ şimdilerde ‘Karadayı’ dışında bu bantın üzerinde pek dizi olmuyor. Bu dizilerin günlerinin dışında ilk beş aralığın izlenme oranları yaklaşık bu rakamlarda.''

 

ALİ AYŞE'Yİ SEVİYOR'DA AYRILIK! HABERİN DETAYLARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin