resim yok
05 Mart 2013 - 00:00

Kore yapımı ''I am sorry, I love you'' dizisinin yerli uyarlaması olarak çekilmesi planlanan ve adının ''Özür dilerim, Seni seviyorum'' olacağı açıklanan dizinin ismi son dakika değişikliği ile ''Aşk Hikayesi'' olarak değiştirildi.

Bu ay içinde FOX'ta başlayacak olan "Aşk Hikayesi"nin başrollerini Seçkin Özdemir, Damla Sönmez, Zuhal Olcay, Yamaç Telli ve Elçin Sangu paylaşıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise son olarak fenomen dizi“Adını Feriha Koydum”u yöneten Barış Yöş bulunuyor.

Daha önce Damla Sönmez ile başrolü paylaşacağı söylenen Ufuk Bayraktar'ın yerine de diziye Seçkin Özdemir dahil oldu. Böylelikle Muhteşem Yüzyıl dizisinde Leo karakteri ile büyük beğeni toplayan Seçkin Özdemir'in yeni dizisi belli oldu.

Almanya’dan Türkiye’ye Uzanan Bir "Aşk Hikayesi"

Almanya’dan Türkiye’ye uzanan bir aşk hikayesini anlatan dizide, bir yandan Korkut (Seçkin Özdemir) ve Ceylan’ın (Damla Sönmez) aşkına şahit olurken, bir yandan da Korkut ve Tolga'nın (Yamaç Telli) anne, sevgi ve aile arayışlarına tanık olacağız.
 
Adı değişti, "Aşk Hikayesi" Oldu


Mart ayında FOX'ta başlayacak olan dizinin adı İlk önce "Özür Diliyorum seni Seviyorum"du; ancak yapımcı şirket MF Yapım dizinin adını "Aşk Hikayesi" olarak değiştirdi.
 
FOX'un yeni dizisi "Aşk Hikayesi"nin yayın günü ise henüz netlik kazanmadı.

 

Dizinin tanıtım videosunu izlemek için tıklayın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin