Freeform'un Issues dizisinin oyuncu kadrosu belli oluyor

Universal Television ve The District yapımcılığındaki dizinin oyuncu kadrosuna düzenli bir rolle yer almak üzere Sam Page katıldı.

Volkan Küçükel
22 Ağustos 2016 - 14:23
Magazin

Freeform'un gelecek sezon planlaması için pilot bölüm siparişini verdiği yeni dizi projelerinden Issues'in oyuncu kadrosuna katılan isimler belirleniyor.

Universal Television ve The District yapımcılığındaki dizinin oyuncu kadrosuna düzenli bir rolle yer almak üzere Sam Page katıldı.

ISSUES'İN HİKAYESİ

Sarah Watson'ın (Parenthood) yaratıcısı olduğu ve Cosmopolitan dergisinin yazı işleri müdürü Joanna Coles'un yaşamından esinlenerek senaryosu kaleme alınan dizi; New York'u fethetmek için birlikte yola çıkan, kariyerlerinin peşinde koşan üç kadının hikayesi üzerine odaklanıyor.

Scarlet Dergisi'nde çalışan üç kadın hırs ve tutkularını dengeleme, hayatın gerçeklerini yürütebilme ve aşkı bulma konularında çeşitli yollardan geçecek.

16-08/22/issues-freeform.jpg

SAM PAGE'İN KARAKTERİNİN DETAYLARI

Sam Page dizide Scarlet Dergisi'nin yönetim kurulu üyelerinden biri olan, aynı zamanda yayın grubunun avukatlığını üstlenen Richard karakterine hayat verecek.

Cazibeli ve iyi görünümlü biri olarak nitelendirilen Richard, karşı cinsi kendine kolayca çekebilen ve bunun farkında olan birisi.

PAGE'İN KARİYERİ

40 yaşındaki Page, televizyon dünyasında daha önceden Mad Men (Greg Harris), House of Cards (Connor Ellis) ve Switched at Birth (Craig Tebbe) gibi çeşitli dizilerde yinelenen rollerle karşımıza çıkmıştı.

Oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları süren dizinin yapımcı kadrosunda Sarah Watson ile birlikte Joanna Coles, David Bernad (Superstore), Holly Whidden ve Ruben Fleischer (Superstore, Zombieland) yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin