resim yok
23 Temmuz 2012 - 00:00

 

Güçlü bir kahramanı oynamayı istiyorum
 
'Hayat Devam Ediyor' isimli dizide oynayan, geçen yılın Türkiye ve Dünya Best Model'i Furkan Palalı; Marie Claire dergisinden Güneş Uysalefe'ye çok özel açıklamalarda bulundu:
 
* Ailem yaptığım işe hep saygı duydu. Modellik aklımda dahi yokken, onlar beni bu iş için teşvik ettiler. Basketbol oynarken sakatlık gibi olumsuz ihtimallere karşı bir 'altın bileziğim' olsun diye Jeoloji Mühendisliği okumaya karar vermiştim. Üniversiteye devam ederken, modellik yapıyordum ama gerçek tutkumun oyunculuk olduğunu fark ettim.
* Son dönemde modelden oyuncu olmaz görüşünün iyice ortadan kalktığını gördüm. Sonuçta artık Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu gibi iki güzel örnek var. Her ikisi de bu tabunun yıkılmasını sağladı.
 
İYİ VARSIN DESİNLER!
* 'Adını Feriha Koydum' ve 'Yalan Dünya'yla aynı saatte yayınlanan 'Hayat Devam Ediyor'da oynamak beni gururlandırdı. Diziyle ilgili güzel eleştiriler aldım ama kendimi daha da geliştirmem gerek.
* 'Son Yaz Balkanlar 1912' adlı dizide Tuğçe Kazaz ve Hazal Kaya ile başrol oynayacağım. Dizi, Balkan Savaşı'ndaki bir kahramanı anlatıyor. Canlandırdığım karakterin iki aşkı var, vatanı ve Kazaz'ın oynayacağı sevgilisi 'Zeynep'. Çekimler için gelecek ay Makedonya'ya gideceğim, dizi de Eylül'de başlayacak.
* Ben hep bir kahramanı canlandırmak istemişimdir; heybetli, güçlü, efsanevi... İleride görme ya da işitme engelli bir karakteri canlandırmayı da isterim çünkü bu tarz zor karakterleri izleyicilere hissettirmek benim için güzel bir sınav olur.
* Fiziğimle ilgili iltifatlar beni pek etkilemiyor. Sonuçta bunlar benim seçtiğim veya kazandığım sıfatlar değil. Bana 'iyi ki varsın' denmesi yeter...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin