Galip Derviş oyuncuları ikinci sezonu anlattı!

Kanal D'nin iddialı yapımlarından 'Galip Derviş' ikinci sezon bölümleriyle izleyiciyle buluştu.

resim yok
24 Ekim 2013 - 12:24
Röportaj

Kanal D'nin iddialı yapımlarından 'Galip Derviş' ikinci sezon bölümleriyle izleyiciyle buluştu.

Dizinin başrol oyuncuları Engin Günaydın, Algı Eke, Ersin Korkut ve Orhan Güner'e göre, yeni sezonda kahkahanın dozu daha da artacak, izleyici kitlesi her geçen hafta genişleyecek.

 

ENGİN GÜNAYDIN: BU BENİM SON TELEVİZYON İŞİM  

* Galip Derviş'in yeni sezonundan söz etmeden önce sorayım; yaz nasıl geçti? Yorgunluğunuzu atabildiniz mi üzerinizden?

- Yaz benim için biraz kısa sürdü aslında... Haziran ortasında sezonu kapatmıştık, 26 Ağustos’ta tekrar çekimlere başladık. Pek anlayamadım nasıl geçtiğini. Arada başka çalışmalarım da oldu.

* Neler yaptınız o kısa tatil süresince?

- Önümüzdeki yazı planladım. Bir komedi filmi yazmak istiyorum, onunla ilgili çalışmalarım vardı. Televizyon, insanın yapmak istediklerini biraz ertelemesine sebep oluyor. Ondan dolayı 'Galip Derviş' benim son televizyon işim. Bundan sonra sinema ve tiyatro çalışmalarına hız vereceğim.

* Sizi hep komedi filmleri veya dizilerinden izliyoruz. Bir dramada rol almayı hiç düşünmüyor musunuz?

- Olabildiğince farklı karakterler oynuyorum aslında... Üstlendiğim rol hiçbir zaman daha öncekilerle bir olmuyor. Farklı karakterler oynadığın zaman da sıkılmıyorsun. Yani işler komedi olsa da karakterler çok çeşitli.

* Gelelim 'Galip Derviş'e... İkinci sezon nasıl başladı, memnun musunuz ilgiden?

- Evet, ekipteki herkes halinden memnun... Bu sezon çok daha oturmuş şekilde başladık. 13 bölüm senaryomuz hazır. Provalarımızı yaptık, daha hakim başladık çekimlere. Bu sezon da geçen sezonki başarımızı devam ettireceğimizi düşünüyorum.

* Belirgin değişiklikler var mı hikayede ya da kadroda?

- Ekstra değişikliğe gerek yok çünkü “Galip Derviş”in her bölümü çok farklı. Hiçbir şey tekrar etmiyor yani... Bu projeyi kabul etmemdeki en büyük unsur da buydu zaten. Her bölümde yeni konuk oyuncular oluyor.

 

ORHAN GÜNER: İKİNCİ SEZONDA KOMEDİNİN DOZU ARTACAK

* Orhan Bey, sizin yaz tatiliniz nasıl geçti?

- Ben aslında Berlin’de yaşıyorum. O yüzden dizi tatile girince Almanya’ya gittim, oradaki işlerimi hallettim. Çekimlerin başlamasına yakın da döndüm.

* Almanya'da neler yapıyorsunuz?

- Yıllarca orada tiyatro yönetmenliği, sinema ve televizyon oyunculuğu yaptım. Kendi tiyatro grubum vardı ayrıca... Oyunculukla ilgili çalışmalarıma devam ediyorum yine...

* Tatil bitti ve ikinci sezon startını verdiniz. Nasıl gidiyor çekimler?

- Gayet iyi... Çok uyumlu bir ekibiz, aile gibiyiz. İş giderek daha da oturuyor. Geçen sezonki ufak tefek sorunlar ortadan kalktı, çok daha iyiyiz bu sezon.

* Yeni sezonda Galip Derviş'te neler olacak, ne gibi süprizler bekliyor izleyiciyi?

- İşin mizahı ve komedisi biraz daha artacak. Ana karakterler biraz daha oturmuş olacak. Ve bana kalırsa bu sezon izleyici kitlemiz daha da artacak.

* Bu dizi 'Monk'tan uyarlama... Eleştiri aldınız mı hiç, ''olmamış'' diyen çıktı mı?

- Orijinal dizinin takipçileri önceden ''Yapmayın etmeyin'' dediler ama sonra fikirleri değişti. ''Çok iyi olmuş'' deyip tekipçilerimiz arasına katıldılar. Beğenmeyen yok diyebilirim.

 

ERSİN KORKUT: GİDİŞATTAN MEMNUNUZ, BU İŞ TUTTU

* Tatil bitti ve çekimlere başladınız? Dinlendiniz mi?

- Evet... Ben 1,5 ay arkadaşlarımla birlikte Çeşme’de tatil yaptım. İyice dinlendim. Yoğun tempoya hazırım. Bu arada benim reklam çekimlerim de var tabii...[reklam]

* İkinci sezon için neler söylemek istersiniz?

- Galip Derviş, kaldığı yerden devam ediyor. Yine birbirinden değişik ve ilginç hikayeler göreceğiz bu sezon. Kahkahanın da dozu artacak.

* Sürprizleriniz var mı?

- Olacak tabii ama adı üstünde sürpriz, detay vermem.

* Ya canlandırdığınız karakter?

- Ben komiser yardımcısı Ahmet'i canlandırıyorum. Bu sezon Ahmet’in sevgilisi olsun mu olmasın mı, onları göreceğiz.

* İlk sezonda nasıl tepkiler aldınız?

- Biz ilk bölümünü çektikten sonra kendi aramızda gala yaptık. Gerçekten herkes çok beğendi. Daha ilk bölümden böyle güzel tepkiler alınca motive olduk. Sonuç olarak, gidişattan memnunuz. Bu iş tuttu...

 

ALGI EKE: GALİP DERVİŞ'TE HER BÖLÜM SÜRPRİZLİ

* Siz yaz dönemini nasıl geçirdiniz?

- Benim yazım hiç iyi geçmedi. Annemi kaybettim. O acıyı çalışarak atlatmaya çalışıyorum, bu sette olmak bana iyi geliyor. Çekimlere hızlı başladık. Geçen sezondan daha iyi olacağımızı düşünüyorum.

* Dizide ya da rolünüzde belirgin değişiklikler var mı?

- Galip Derviş'in her bölümü ayrı bir hikaye olduğu için sürekli bir sürpriz durumu var zaten. Her bölüm yeni bir olay, yeni bir konuk oyuncu. Bu bizim için de ciddi bir renk oluyor.

* Geçen sezon nasıl tepkiler aldınız diziyle ilgili?

- Şöyle söyleyebilirim, ne yaparsanız yapın beğenmeyenler elbette olacak. Am benim duyumlarım genelde herkes beğendiği yönünde... Özellikle 'Monk' ile kıyaslanıp beğeniyorlarsa, iyi iş çıkarmışız demektir.

* İkinci sezonda da Hülya'nın Galip Derviş ile atışmaları devam edecek mi?

- Aynen devam...

 

 

KANAL D'NİN YAYIN AKIŞI DEĞİŞİKLİKLERİNİN DETAYLARI BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin