Game Of Thrones kadınları kapak oldu

Dünyanın dört bir yanında milyonlarca izleyiciyi ekran karşısına çivileyen 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinin kadın oyuncuları, Entertainment Weekly dergisine kapak oldu. Dizinin altıncı sezonu 24 Nisan'da başlayacak.

resim yok
31 Mart 2016 - 15:52
Magazin

Televizyon tarihinin en popüler dizilerinden biri olan Game of Thrones hayranları için sayılı günler kaldı. 24 Nisan'da 6'ıncı sezonu başlayacak olan dizi için Entertainment Weekly dergisi 6 farklı kapak hazırladı.

Kapaklarda Westeros'un en güçlü kadınları Daenerys Targaryen, Cersei Lannister, Arya Stark, Sansa Stark, Brienne of Tarth ve Margaery Tyrell karakterlerini canlandıran aktrisler yer aldı. Dergi, George R.R. Martin'in aynı adlı romanından uyarlanan ünlü dizinin kadınları için 'Dame of Thrones' (Taht Hatunları) ifadesini kullandı.

Arya Stark (Maisie Williams)

 16-03/31/arya-stark-maisie-williams.jpg

 

Brienne of Tarth (Gwendoline Christie)

16-03/31/brienne-of-tarth-gwendoline-christie.jpg

 

Cersei Lannister (Lena Headey)

16-03/31/cersei-lannister-lena-headey.jpg

 

Daenerys Targaryen (Emilia Clarke)

16-03/31/daenerys-targaryen-emilia-clarke.jpg

 

Margaery Tyrell (Natalie Dormer)

16-03/31/margaery-tyrell-natalie-dormer.jpg

 

Sansa Stark (Sophie Turner)

16-03/31/sansa-stark-sophie-turner.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin