Gamze Özçelik, Arka Sokaklar'ı aşkı uğruna mı bıraktı?

7 yıldır rol aldığı Arka Sokaklar'dan ayrılan Gamze Özçelik, ayrılma nedenini başka bir dizi olarak açıklamıştı...

resim yok
28 Haziran 2013 - 13:46
Magazin

Yedi yıl gibi oldukça uzun bir süredir rol aldığı Arka Sokaklar'dan ayrılan Gamze Özçelik, ayrılma nedenini başka bir dizi olarak açıklamıştı...

 

Sır kapısı aralanıyor


Gamze Özçelik'in diziden ani şekilde ayrılmasının sırrı ortaya çıktı.

 

Rahatsızlık söz konusu olunca...

Arka Sokaklar'da eski eşi Uğur Pektaş ile dizide samimi rolleri oynaması sevgilisi Mert Öcal'ı rahatsız etmiş.

SEVGİLİSİ İSTEDİ DİZİYİ BIRAKTI

Tam 7 sezondur, Arkak Sokaklar dizisinde komiser Zeynep'i canlandıran Gamze Özçelik, geçen hafta yayınlanan sezon finaliyle diziden ayrılmıştı.

 

İddialara göre...

Özçelik'in canlandırdığı Zeynep karakteri senaryo gereği öldürülmüştü. İddialara göre Gamze Özçelik, diziden sevgilisi Mert Öcal için ayrıldı.

Mert Öcal, Gamze Özçelik'in eski eşi Uğur Pektaş ile aynı dizide oynamasından ve senaryo gereği onunla samimi olmasından duyduğu rahatsızlığı Özçelik'le paylaştı.

 

Yeni projeye yelken açtı

Öcal'ın rahatsız olması nedeniyle de Özçelik, diziden ayrılmaya karar vermiş. Gamze Özçelik, yeni sezonda Fatih adlı dizide rol alacak.

Dizinin kadrosunda ayrıca Mehmet Akif Alakurt, Seda Akman ve Aslı Tandoğan gibi isimlerde yer alıyor. 'Fatih’i Mehmet Akif Alakurt’un canlandırdığı dizide Seda Akman ‘Gülbahar Hatun’, Gamze Özçelik ‘Çiçek Hatun’, Aslı Tandoğan ‘Dilyar’ Teoman Kumbaracıbaşı ise ‘Vlad’ rolleriyle seyirci karşısına çıkacak.
[reklam]
Dizide bu hafta neler olacak?

İşte bu hafta yaşanacaklara kısa bir bakış: Ekip, son görevlerinin başında Zeynep’in cenaze törenindedir. Zeynep’in cenazesi emniyette yapılan resmi törenin ardından, Edirnekapı Şehitliği’ne defin edilir. Murat, Ömer’e sıkı sıkıya sarılmaktadır.

Pınar ve Ali Murat’ı ve Ömer’i yalnız bırakmamak, destek olmak amacıyla Murat’larda bir süre kalmaya başlarlar. Cenaze işleri bittikten sonra Rıza, ekibi toplayarak Zeynep’in asıl katili Yener’i bulmanın peşine düşer. İçlerinde bir çatlak olduğunu sezerler.

Tüm deliller bu çatlağın Serdar olduğunu göstermektedir. Serdar’a hiçbir şey belli etmeden, çalışabilecekleri geçici bir karakol binası bulup çalışmaya başlarlar.

Oktay, Tarık, Nevzat bağlantıları bir bir çözülmeye başlar. Murat’a ilk başta bir şey belli edilmez. Ama Murat kimseye haber vermeden olayın içine girmeyi başarır. Yeni bölüm 28 Haziran Cuma akşamı yani bu akşam saat 20:00'de Kanal D ekranlarında olacak.

 

 

ARKA SOKAKLAR'DA BEKLENMEDİK ÖLÜM! DETAYLAR VE VİDEO BURADA!

 

ARKA SOKAKLAR 293. bölüm (Sezon finali) fragmanı için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin