Gamze Özçelik ekranlara dönecek mi?

Gamze Özçelik'ten şok karar!

resim yok
29 Nisan 2014 - 10:29
Magazin


Gamze Özçelik'ten şok karar!

Önceki gün görüntülenen Gamze Özçelik bir süre daha ekranlarda olmayacağını açıkladı...

Yeni proje olmayacak!


Güzel oyuncu Gamze Özçelik, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi.
 

AKMERKEZ'DE GÖRÜNTÜLENDİ

Gamze Özçelik geçtiğimiz gün Akmerkez'de görüntülendi..

 

ALIŞVERİŞ ZAMANI

Bu aralar yeni bir projede olmayacağını tüm vaktini oğlu geçirdiğini belirten Gamze Hanım, alışveriş merkezini turladıktan sonra bir mağazadan kendisine spor ayakkabı alarak ayrıldı.

 

ARA VEMEDEN ÖNCE

Hatırlanacağı gibi uzun yıllar Arka Sokaklar dizisinde Zeynep komiser karakterine hayat veren Gamze Özçelik, sonra diziden ayrılmış ve Fatih dizisine katılmıştı.

 

ELEŞTİRİ ALMIŞTI

Fatih dizisinin kısa sürede yayından kalkması bir yana, Özçelik'in dizideki oyunculuğu da büyük eleştiri almıştı.

 

ÖZÇELİK'İN KARİYERİ

Özçelik; Maltepe Anadolu Lisesi ve Bilgi Üniversitesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra, 1999'da Elite Model Look Ipek güzeli, 2000'de Miss Turkey 2. güzeli seçilmiş ama bir hayır defilesi dışında podyuma çıkmamış, oyunculuğa ağırlık vermiştir. Popstar isimli yarışma programında sunuculuk yapmıştır.[reklam]

'Seni Seviyorum' isimli tiyatro oyununda oynadı. Arka Sokaklar isimli polisiye dizide Zeynep karakterini canlandırdı. Buzda Dans, Popstar, Türkstar gibi yarışma programlarının sunuculuğunu üstlendi ve birçok özel gecenin sunumunu yaptı. 19 Haziran 2008 tarihinde Uğur Pektaş ile Büyükada'da evlendi. Çift, Aralık 2011'de boşandı.

2005 yılı içinde cep telefonu kamerası ile gizlice çekilen görüntüleri nedeniyle yıl içinde Google Türkiye'de en çok aranan isim olmuştur. Bu görüntülerin tecavüz olduğu adlî tıp tarafından kanıtlanmış ve zanlı Gökhan Demirkol 10 yıl hapis istemiyle yargılanmıştır. Mahkeme sonucunda 8 yıllık hapis cezasına mahkûm olmuştur.

 

ROL ALDIĞI DİZİLER

Eyvah Kızım Büyüdü, 1999
Cinler ve Periler, 2001
Tatlı Hayat, 2001
Serseri, 2003
Düşler ve Gerçekler, 2005
Savcının Karısı, 2005
Arka Sokaklar, 2006-2009,2011-2013
Canan, 2011
Fatih (TV dizisi) 2013
Böyle Bitmesin 2013 (Konuk Oyuncu 48 Bölüm)

 

GAMZE ÖZÇELİK 'FATİH'TEKİ ROLÜNÜ ANLATTI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin