Gaye Turgut Evin şımarmamak için ders alıyor!

Gaye Turgut Evin şımarmamak için ders alıyor!

resim yok
17 Eylül 2014 - 11:24
Magazin

Gaye Turgut Evin şımarmamak için ders alıyor!

Son dönemin popüler isimlerinden oyuncu Gaye Turgut Evin, yakaladığı şöhretin kendisini değiştirmemesi için 'şöhret yönetimi' eğitimi almaya başladı.


Evin, ''Şöhretin beni şımartmasından korkuyorum'' dedi.

 

YILDIZI PARLIYOR

72. Koğuş filmindeki rolüyle adını duyuran Gaye Turgut, son dönemde yıldızı parlayan oyunculardan.

Rol aldığı dizi 600 bölümdür yayınlanan genç oyuncu, mesleğinin başında olmasına rağmen, erken yakaladığı şöhretin kendisini şımartmasından korkuyor.

 

ŞIMARMAMAK İÇİN DERSLERE BAŞLADI!

Bu nedenle 'şöhret yönetimi' dersleri almaya başlayan Evin, ''Önemli olan sadece oyunculuk eğitimi almak değil, bir oyuncunun psikolojisi de çok önemli'' diye konuştu.[reklam]

ELEŞTİRİLMEK İSTİYORUM

Dizi çekimleri nedeniyle Ankara'da bulunan Evin, ''İstanbul'a geldiğim günlerde bu çalışmalara katılıyorum. Özel danışmanlarla birlikte 'şöhret yönetimi' dersleri alıyoruz.

Değişme ve özünü korumakla ilgili sohbetler ediyoruz. Aileme de bana 'Şak şaktan çok eksiklerimi söyleyin' diyorum. Eleştiri olmazsa ilerleyemezsiniz'' şeklinde konuştu.

 

GÜZELLİK GELİP GEÇİCİ

Güzelliğin oyunculuk için bir avantaj olmadığını da dile getiren Gaye Turgut Evin;

''Güzel kız bulmak çok kolay. Bana benzeyen çok kız var etrafta. Bin kat güzel insanlar da var.

Önemli olan oyuncunun yelpazesidir. Güzellik de şöhret de gelip geçici. O yüzden sürekli kendini geliştirmek ve öğrenmek zorundasın'' dedi.

 

 

SİNEM ÖZTÜRK'TEN FLAŞ 'ALİ SUNAL' AÇIKLAMASI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin