resim yok
28 Eylül 2010 - 00:00

Burak Özçivit geceleri uyuyamıyor. Küçük Sırlar'a başlar başlamaz kendisine Cihangir'de aylık iki bin TL'ye bir ev kiralayan Burak Özçivit evi kiraladığına pişman oldu. Burak Özçivit evinin alt katındaki evin mühürlü olduğunu fark edince ev sahibine sebebini sordu. Aldığı cevap karşısında şok olan Burak Özçivit için kabuslu geceler başladı. Yaşadığı evin alt katında işlenen bir cinayetten dolayı mühürlü olduğunu ve cinayetin soruşturmasını henüz bitmediğini öğrenen Burak Özçivit geceleri uyumakta zorluk çekiyor. Ev sahibinin kiralamadan önce bu bilgiyi yakışıklı oyuncuya vermemesi ve Burak Özçivit'in sonradan cinayeti öğrenmesi, çiçeği burnunda kiracı Burak Özçivit'i adeta çaresiz bıraktı. Evinde huzur bulamayan Burak Özçivit'in aklına sürekli cinayet geliyor ve uykuları kaçıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin