resim yok
20 Mayıs 2011 - 00:00

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Türkan dizisi sinema filmi oldu.

 

 

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Türkan dizisi sinema filmi oldu. Filmin dün akşam yapılan gala gösterimi  Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi. Ayakligazete.com'un haberine göre, filmin oyuncularından Begüm Birgören galaya kendisi gibi oyuncu sevgilisi Sarp Levendoğlu ile katıldı.
 
YAKINDA DÜĞÜN MÜ VAR?
 
Sevgilisi Begüm Birgören'i filmin galasında yalnız bırakmayan yakışıklı oyuncu Sarp Levendoğlu bir an olsun sevgilisinin elini de bırakmadı. Mutlu halleriyle gecenin ilgi odağı olan genç çiftin yakın bir zamanda nikah masasına oturacağı iddia edilirken ilişkileri hakkında açıklama yapmaktan çekinen çift organizasyonlar dışında kameralar karşısında boy göstermekten de kaçınıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin