Genç oyuncu Ümit Kantarcılar'ın büyük iddiası!

Hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan ve Ümit Kantarcılar'ın sunduğu 'Kızlar ve Anneleri' isimli yarışma programı, reyting ölçümlerinde 14 share alarak izleme oranını yükseltti.

resim yok
11 Şubat 2014 - 09:49
Magazin

'Rakiplerime şimdiden geçmiş olsun'

Hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan ve Ümit Kantarcılar'ın sunduğu 'Kızlar ve Anneleri' isimli yarışma programı, reyting ölçümlerinde 14 share alarak izleme oranını yükseltti.


Sunucu Kantarcılar, şöyle konuştu:

 

''BAŞARIMIN KAYNAĞI...''

"Başarımın kaynağı, sempatik ve doğal oluşum.

Rakiplerime şimdiden geçmiş olsun.

 

''ARAYI İYİCE AÇACAĞIM!''

Aynı saatte yayınlanan rakiplerimle aramı açtım ve açmaya da devam edeceğim."

 

KIZLAR VE ANNELERİ

'Kızlar ve Anneleri' programında; anneler ve kızlar farklı etap ve oyunlarla rakiplerine karşı mücadele ederken, hem eğleniyor hem de sürpriz ödüllerin sahibi oluyor.

Yarışmada anne-kız ilişkileri, birbirlerini ne kadar iyi tanıdıkları çeşitli soru ve oyunlarla irdelenirken aynı zamanda aralarındaki dayanışmanın ne kadar güçlü olduğunu izleyenlerle paylaşıyor.

 

Sunuculuğunu sempatik oyuncu Ümit İbrahim Kantarcılar'ın yaptığı program hafta içi her gün atv'de![reklam]

KANTARCILAR'NIN KARİYERİ

Oyuncu, 05 Eylül 1988 günü Antalya'da dünyaya geldi. Tiyatroya okul tiyatrosuyla başladı. Daha sonra Antalya Belediye Tiyatrosu’nda oyunlar oynadı.

Antalya Belediye Tiyatrosu'nda midirfillik oyunuyla ödül aldı. 2005 yılında Müjdat Gezen konservatuarına girdi. MGSM’deki eğitiminden sonra Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nda oyunculuk yapmaya başladı.

Şu an Gani Müjde'nin senaryosunu yazıp, yönetmenliğini yaptığı, Pis Yedili adlı gençlik ve komedi dizisinde, Ceyhun karakterini canlandırmaktadır. Aynı zamanda Kızlar ve Anneleri adlı yarışma programının da sunuculuğunu yapmaktadır.

 

FİLMOGRAFİ - PROGRAMLARI

Kızlar ve Anneleri, 2013 - günümüz
Pis Yedili, 2013 - günümüz
Küçük Sırlar, 2011
Çakıl Taşları, 2010
İki Aile, 2006 (Konuk oyuncu)
 

 

PİS YEDİLİ'NİN CEYHUN'U HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin