resim yok
03 Mart 2009 - 00:00

Küçük Kadınlar'ın genç oyuncusu Fulya Zenginer, cezaevinden gelen bir mektuptan nasıl etkilendiğini Bugün'e anlattı. Küçük Kadınlar dizisinin 19 yaşındaki başrol oyuncusu Fulya Zenginer'in, konservatuvar hayali bir itirafla son buldu. "Mülakatta dizi oyuncusu olduğumu söyledim. Hoca, yüzüme baka baka ismimin üstünü çizdi" Güzel oyuncu Fulya Zenginer, hep hayalini kurduğu konservatuvara oyuncu olduğu için alınmadığını söyledi. Kızlar sürekli ağlama modunda, göz yaşı dökerken zorlanıyor musun? Hiç zorlanmıyorum, herkesin şaşırdığı bir şey bu. Duygusal yanım ağırdır. Tıkandığım yerde Yeliz'in geçirdiği evreyi düşünüyorum. Cezaevinde rakibin olan mahkum seni karnından şişledi. O sahnede neler hissettin? Korktum. Şişe bir baktım, tüylerim diken diken oldu. Rol arkadaşım da benim canımın acıyacağını sanarak çok çekindi. Açı falan ayarlandı ama korktuk. Seven de var iğrenen de Sokakta yürürken nasıl tepkiler alıyorsun? Karşılaştığım bazı genç kızlar, "Seni sevmiyoruz" ya da "Iyyy Yeliz mi?" diyorlar. Teyzeler beni çok seviyor. "Ne zaman hapisten çıkacaksın" diye soran çok oluyordu. n Bunu yaşamış insanlar için bir burukluk hissettim. Bu sahneyle ilgili hapishaneden bir mektup geldi. "Beni şimdi anlamışsındır. Sadece oynamıyorsun, yaşıyorsun çünkü” yazıyordu. İnsan gibi insanız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin