Genç 'William Shakespeare' ile tanışmaya hazır mısınız?

Genç 'William Shakespeare' ile tanışmaya hazır mısınız?

resim yok
28 Ekim 2014 - 16:05
Magazin

Genç 'William Shakespeare' ile tanışmaya hazır mısınız?

Yeni bir dizi projesi: ' Shakespeare's Sisters'


Yoğun geçen televizyon sezonunda kanallar bir yandan bünyelerindeki dizilerin ekran performanslarını değerlendirirken, bir yandan da gelecek sezonlar için yeni dizi projeleri üretmeye devam ediyor.

The CW kanalı için ismi geçen son yeni dizi projesinin ismi ise 'Shakespeare's Sisters'.

 

İLK BİLGİLER

Projeyle ilgili ilk detaylar şöyle:

* NCIS dizisinden tanıdığımız Mark Harmon'ın da yapımcı kadrosunda bulunduğu dizide Eric ve Kim Tannenbaum'un prodüksiyon şirketi Harmon Tannenbaum Co. projenin arkasındaki ortak yapımcı firma olacak.

* Brad Silberling (Reign, Jane the Virgin) uygulayıcı yapımcı ve yönetmen olarak projede yer alacak.

* NCIS: Los Angeles ve King & Maxwell'da çalışmış Scott Sullivan senaryoyu kaleme alırken aynı zamanda ortak uygulayıcı yapımcı olarak kadroda bulunacak.[reklam]

DÖNEM DİZİSİ

Bir dönem dizisi olan 'Shakespeare's Sisters', 1590'lı yılların Londra'sında genç William Shakespeare'a odaklanan bir hikayeye sahip olacak.

 

İLGİ ÇEKİCİ HİKAYE

The Hollywood Reporter'ın haberine göre kara büyü, romantizm ve intikam hikayesi olarak nitelendirilen dizinin hikayesinde dönemin dünya üstündeki en güçlü kadınlarından Kraliçe Elizabeth ve üç farklı cadı gibi karakterler de bulunuyor. Genç Shakespeare bu karakterlerle hikaye içerisinde etkileşimde bulunacak ve kendisini ölümcül bir çatışmanın içinde bulacak.

Proje, HBO'nun fantastik hit draması Game of Thrones ile Shakespeare in Love'ın bir karışımı olarak nitelendiriliyor.

 

HARMON'IN KANAL İÇİN İKİNCİ DENEMESİ

'Shakespeare's Sisters', Harmon'un The CW kanalı için ilk projesi değil. Ünlü aktör-yapımcı 2012 senesinde pilot bölüm siparişleri sezonunda kanal için hazırlanan ve zaman yolculuğu temalı bir müzikal dizi olan Joey Dakota'nın yapımcı kadrosunda bulunuyordu. Ancak pilot bölüm kanal tarafından dizi haline gelmesi için yeterli görülmemiş ve proje rafa kaldırılmıştı.

Bakalım gündemdeki bu yeni proje diziye dönüşebilecek mi? Bunu zaman içinde göreceğiz.

 

 

'SILK' AMERİKAN TELEVİZYONU İÇİN UYARLANIYOR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin